magdalena mąż też najczęściej jeździ z nami. wczoraj jej z piętki pobierały ale skrzep się zrobił, dziś w laboratorium z paluszka wzięła i odrazu pobiegła dać do badania, jutro powinniśmy znać wyniki. na szczęście my wchodziliśmy bez kolejki to nie trzeba było czekać z nią w tym dzikim tłumie. eh z tą kasą u nas się rozeszła jak nie wiem nawet becikowe trzeba było nadszarpnąć poważnie przez te wszystkie opłaty do obrony i wyjazd do warszawy. byle do 10tego
Fifka czasem teściowie potrafią zaskoczyć cooo? mimo że wkurzają niemiłosiernie to piękny prezent będziecie mieli :-)
lilly oj wiem co czujesz a w tym tygodniu widuję męża jak wiezie nas do lekarza a potem pędzi do pracy i wraca późno. mieli mieć 3 tygodnie postoju więc urlopy i wczoraj się dowiedzieli że nic z tego bo ksiądz zgodził się dla jednego ze stałych klientów na 100 tys okładki, może choć ładną książkę mi małż do czytania przyniesie z odrzutów
sleep no proszę ty to się urządzić umiesz ;-)
sil ja mam od jakiegoś czasu z netii jestem bardzo zadowolona, mam na łączu tp bez ruszania tel stacjonarnego bo to teście korzystają i to wygląda tak że na papierze na teścia a rachunek do mnie przychodzi na maila i ja pilnuję zapłąty
fifka lepiej się czujesz? też się do ciuchlnadu muszę wybrać kiedyś
kwiatuszku oby @ nie przylazła :* &&&&&&&&&&&&
gocha śliczny synio :*
miq dobre tyle jak byś miała zasiłku, jak się czujecie kobietki już coraz bliżej końca :-)
monalisa co lekarz to podejście inne mój kazał nie czekać bo właśnie stwierdził że odrazu łatwiej zajść, mnie się udało w 3 cyklu
natka urodziłabyś już

życzę szybkiego i bezbolesnego porodu :*
nala jak się miewacie? buziaki dla Alusia od cioteczki :*
natworzyłam się hih