Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mam tylko nadzieję, że nie odreaguje tak jak przy ostatniej... fajnie, że u Was dają takie naklejki! U nas niby miłe są te pielęgniarki i lekarki ale tak poza tym się nie wychylają ponad poziom z atrakcjami 
,no przy takich niskich to nie, bo 1.5 to by bylo super, gdyby mi sie to tylko utrzymalo..zrobie na wszelki wypadek, zeby potem nie bylo, ze zrobilam sobie crio...a nie sprawdzilam waznej sprawy...ciesze sie, ze u ciebie wszystko ok! :*Milia a bierzesz jakieś tabletki?? Ja myślę że aż tak bardzo nie powinno skakać przynajmniej ja je miałam cały czas na jednym poziomie ale każdy organizm jest inny. Ale myślę że przy takich niskich wartościach nie powinno to wpłynąć na zapłodnienie czy też na fasolkę..![]()
no kochanie, chcialabym jak najszybciej, ale wiesz, ze teraz moze bede zajeta czyms innym...jak tylko crio sie odbedzie, oczywiscie niezaleznie od wyniku obiecuje, ze wpadne...do ciebie i malutkiej ksiezniczki!! :*mila to kiedy jedziesz do kielc?![]()

cały czas spocony biedny i nie wiadomo co z nim robić bo nic mu się nie podoba w takie upały!