• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
neciuszka, sil buziaczki lalki ja też tęskniłam
miq a i Lilianki nr 1 średnio. Ma właśnie zapalenie gardła ( w piątek byłyśmy u lekarza bo miała wysoką gorączkę) jest na antybiotyku i dzisiaj znowu była wizyta bo od soboty ma wysypke na całym ciele. I okazalo się, że to jakaś wirusowa wysypka. No więc mamay do spożycia 7 syropów w tym 3 podwójnie więc wychodzi 10 dawek w ciągu dnia, a że ona jest antysyropowa więc meksyk od rana do wieczora (strzykawki, butelki, łyżeczki i syrop na cycku i nie chce pić!!! A pozatym wspina się po wszystkim, raczkuje po całym domu i ma wiele do powiedzenie więc ubaw po pachy

To skrót:

Slepp montuje w łazience drewno jachtowe z ceną, że łohohoh, Necia naraziła się otwierając okno przy takich mrozach, jakie Polskę nawiedziły i teściowa musiała interweniować, strat w ludziach nie ma, Miq dostanie dziś wózek i teść jej farbę zabrał. Chyba tyle

Miq, ale jak mógł zabrać coś Waszego? Choć głupio się pytam, mój ojciec potrafi pranie zrobić moim szamponem... muszę je pochować.

ewika to widzę że ci się nie nudzi nic a nic

miq wiem że nie zdrowo ale obiecuję że tylko dziś ;-) bo to byle co na obiad to znaczy najczęściej jakiś ryż czy ziemniaczki i do tego sałatka jakaś czy surówka

ja mykam sałatkę zrobić póki moja gwiazda śpi jeszcze zajrzę oczywiście potem :-)

sil to się skrót nazywa :-)

reklama
witam no wiec miq mam nadzieje ze uda ci sie wozk skrecic ;-) i si foty doczkamy;-)
necia ni zalapalam si na fote...
ewika tesknilam
sil wspolczuje tyle jezdzic ...
lamiav slicznie z tak fajni maci zdjecie przy chrzcilnicy nas bylo zaduzo i nikt ni podchodzil stalismy w kolku... i polwal kazdemu dzicku woda glowke..wiec takigo ladngo zdjecia nimam... a pokazalabys córeczke w calj sukiniusi ;-)a mamuska schudnisz nie martw sie ;-)

a ja gadalam z facetem od lapka i co za 1,5tyg powi mi czy uda mu si to naprawic jak nie to mi oddda... a za naprawe tgo z piszczy powiedzial z siana nie wezmie.. wiec uczciwy jak mowi ze 330 to wicj ni kasuje..;-) teraz czkam czy mu sie uda jak nie to pozbieram i kupie nowy...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry