Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak... robię taki tradycyjny obiadek :-) rosołek a na drugie danie kluski śląskie, pieczeń z szynki wieprzowej i młodą kapustę zasmażaną :-)
Milia fajnie, ze o mnie pytasz... to miłe... ;-)
A więc badania nie wyszły najgorzej więc do szpitala nie muszę iść...... Mam anemię i jestem osłabiona (bo nic nie jem, ze względu na ból żołądka) - dostałam leki i kolejny tydzień jestem na zwolnieniu... tak więc mam nadzieję, że teraz mi przejdzie...
![]()
W nocy nie mogłam spać tak strasznie mnie bolał. Dziś jest trochę lepiej.gretel :a gdzie wyjeżdżasz sie urolopować ?
to udanych wakacji, wypocznij a może przywieziesz jakieś nasionkotrzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ja nad morzem jeszcze nie była ale planujemy w przyszłym roku pojechać całą rodziną, ale czy sie uda czy nie to sie okaże