• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
hej kobietki
ja jakoś nie mogę się z Wami rozstać, cały czas czuję się jakbym się starała...
co do Femibionu to faktycznie są witaminki, ja zaczęłam brać jak postanowiliśmy się starać o dzidzię, i biorę do dziś:) a kto wie może tej koleżance brakowało jakiś witaminek do wyregulowania cyklu i zadziałało...
witam nowe staraczki i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wszystkie @ aby powróciły dopiero po 9 miesiącach(jejku u mnie niedługo znowu się zacznie a tak fajnie było) i póki moje fluidki mają moc to wysyłam:tak:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a tu Wam wkleję co Was czeka przez kolejne miesiące:)

Kochane staraczki mam nadzieję że szybko uda wam się zafasolkować i spotkamy się na wystaranych. Ogromne buziaki ode mnie i malutkiej. Każdej z osobna życzę jak najlepiej :*

wybaczcie że wam zawracam głowę ale jeśli możecie wypełnijcie mi ankietkę i odeślijcie

Zippyshare.com - ankietadoc.doc tutaj do pobrania w formacie doc. odpowiedź można kolorem zaznaczyć jakimś :) zwrot poproszę na anetagorzelak@gmail.com

DZIĘKUJĘ :biggrin2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry