Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
od 1 października zapisałam sie na szkołe rodzenia mam nadzieje ze to w jakis sposób choć troche przygotuje mnie na ten dzień dziś poprawiłam sobie humor ścięłam lekko włoski a wieczorem mąż mi je umaluje i będzie pięknieCzęść Pyscku Jak się dzisiaj czujesz?
Fifka do poniedziałku jestem na urlopie ale do lekarza pójdę we srode Wtedy mamy III rocznice ślubu :-) Kochana wtedy bede w 4 tym ciąży tak wychodziło mi z kalkulatora -powiedz ma ginekolog bedzie juz cos widział?
Aga jak się czujesz?? Może odwiedzisz nas na wystawianych![]()
A w piątek kolejna wizyta u lekarza i pierwsze USG, już się doczekać nie mogę :-)
pok i miq wy juz widze na końcóweczce jesteście więc trzymam za Was bardzo mocno kciuki !! Ja tez juz nie moge sie doczekać jak wezme moje maleństwo na rączki,ale z drugiej strony wizja porodu mnie przeraża
od 1 października zapisałam sie na szkołe rodzenia mam nadzieje ze to w jakis sposób choć troche przygotuje mnie na ten dzień
A co słychac u naszych Mamusiek ? Jak dzieciaczki?