• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

lekarz powiedzial ze nie widzi u mnie owulacji ze bedzie ciezko jak ja to mam rozumiec ze co....? pytalam sie jej to powiedziala ze przepisze mi nowe leki i zobaczymy , ale nie rozumie jak moze nie byc owulacji skoro jest @ sa sluzy :(

reklama
zrobiłam w końcu dziś test, no i oczywiście jedna kreska
chyba nie spodziewałam się czegoś innego
niby nic to nie zmieniło, ale może dzięki temu wytrwam do wtorku bez obgryzania paznokci

Vin no na sikańca to zdecydowanie za wcześnie. Nie ma co wierzyć temu, co napisane jest na opakowaniach. Mi wyszedł w życiu jeden test po 5 dni spóźnienia @ i to meeega blade kreski. Obgryzaj jednak paznokcie :P

Vin no wlasnie bo jak bylam w poprzednim cyklu to powiedziala ze sa pecherzyki ale oslabione i wtedy dostalam tabletki na ich wzmocnienie a teraz mi mówi ze nie widzi tych pecherzykpow troche to dziwne

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry