reklama

Starania po raz pierwszy :)

Sat też mam taką nadzieję, ale sama wiesz jak to jest :) Lekarz dał mi 3 cykle na ciążę, jak jej nie będzie to zaczniemy robić badania. Mam nadzieję, że się jednak uda,ale nie chcę się nastawiać. A te Twoje testy to mega fajna rzecz,ale w aptece nigdy ich nie spotkałam. Poszukam w necie :P

P.S. Który test ciążowy kupić?
Cyfrowy
- http://allegro.pl/clearblue-2x-precyzyjny-cyfrowy-test-ciazowy-cwp-i2701840131.html
Zwyczajny - http://allegro.pl/w-ciazy-sprawdz-clearblue-test-ciazowy-2szt-i2736312364.html

Ostatnia edycja:
reklama
Widzialam na stronie sklepu, ale nie wstawie linka, zeby nie reklamowac - ale widze, ze drogie jak cholera!!! Ja zaplacilam ok £25 za 20szt, czyli jakies 115zl, a tutaj 7szt 96.60zl!!! :szok: Ooooo jaaaaa....znalazlam 20szt.. 199zl... Chyba ktos poszalal, oj poszalal...

Magda, zdecydowanie cyfrowy.

Ej laski, wiecie co? Mogla byc ta owulacja w 10-12 dniu... Wlasnie dostalam @, cykl zaczal sie 3 dni wczesniej, niz mial. Ciekawe, ciekawe...

A z tymi Clearblue cyfriwymi, to proponuje amazona - powyzej £25 wysylaja do Polski za darmo, tylko ze czeka sie chyba tydzien, poltora, no ale to luz.

PS. Sorki, ze post pod postem.

No są właśnie mega drogie :/ Ale chcę kupić 2 cyfrowe ciążowe i mieć nadzieję,że wystarczy :)

10 dc to jakoś meeega wcześniej, 12 to już lepiej. Nie mierzysz tempki,więc trudno stwierdzić. Szkoda,że przyszła... ale next time! :*

Szkoda szkoda, ale w tym miesiacu to by musialo byc niepokalane poczecie droga kropelkowa. No ale cykl nr3 zaczynam z takim przygotowaniem, ze klekajcie narody! Tempka, wiesiolek, testy, magiczny lubrykant... :nerd:

Kupuj 2 ciazowe Clearblue i zaufaj mi, ze nie pozalujesz - sa najlepsze na rynku, no i przede wszystkim, nie ma zgadywanek!

Mój obecny cykl jest tak przygotowany :) Mam testy, badania,witaminy,Duphaston, monitoring i bobosek :)

Klękam przed Tobą i mam nadzieję, że za miesiąc będą II lub uśmiechnięta buźka clearblue :)

P.S.

Sat oba są z clearblue, ale nie wiem czy cyfrowy czy kreskowy :P

Cyfrowy zdecydowanie! Ja tu wspomagania monitoringiem ani lekami nie mam, bo jak wiemy, Anglia to cudowny kraj.

Hahaha, to ja przed Toba tez i damy rade. Zycze nam obu, zeby obecne cykle byly owocne!

No ja znalazłam fajnego lekarza i mam pakiet medyczny,więc praktycznie wszystko za free. Można zawsze załatwić receptę w PL i ją u nas wypić. Ja za Duphaston płaciłam 46 zł za 20 tabl.

Wiesz co, ja generalnie jestem bardzo na tak, ale jak moja ginekolog widzi mnie teraz raz na rok albo i dwa lata, to mysle, ze nie chcialabym mi nic przepisywac na pale bez znajomosci tematu... Probujemy jeszcze 3 cykle, pozniej idziemy sciemniac do GP, ze probujemy rok - zanim tu zrobia badania, to osiwiejemy...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry