reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

9 dni a dlaczego pytasz?

wiem, że nie zaszkodzi, dziś już nie brałam Luteiny bo miałam ją brać przez 7 dni tylko. (powinnam brać dalej jeśli @ nie przyszła?)

reklama
Z jednej str mało prawdopodobne, ale z drugiej, jeśli miałaś mega późno owulację, czyli 9 dni temu (świadczy o tym śluz), to gin nie mógł nic widzieć. Siedzę na innym forum, gdzie laska powiedziała, ze stracony cykl, pęcherzyk nie pękł (potwierdzone u gina, bo długo się leczy i jest w stałym kontakcie), a test pokazał II w czwartek :) Dwie bety wskazały przyrost.

Broń Boże, nie chcę Cię nakręcać, ale lepiej ustalić czy to ciąża, bo jeśli tak to trzeba o siebie dbać :)

Karola a może jednak się udało, może będzie zaskoczenie!:)
Magda owu tuż, tuż, śledzę codziennie:)
Sat to kciuki za znalezienie nowej pracy!;)
A ja byłam u gin. Jest ewidentnie po owulacji, po pęcherzyku tylko wgłobienie zostało:) Zastanawia mnie tylko czemu temp mi nie rośnie:( No ale nic odliczamy dni do testu:p

reklama
fajnie by było :tak: ale chyba nici z tego, wole się nie nakręcać... dziwnie reaguję po tej Luteinie w tym cyklu, w czasie brania Lutki miałam min plamienia (podbarwiony śluz i kilka brązowawych plamek na bieliźnie) dziś plamienie było ciut mocniejsze ale w niczym to nie przypominało @ (no może oprócz delikatnych bóli w podbrzuszu).

pytanie do dziewczyn, które są bardziej obcykane w wykresach: przed @ temperatura rośnie czy spada?

Do góry