reklama

Starania po raz pierwszy :)

a u gina : 30 dc, endometrium 16mm, pęcherzyk mi jakiś został w jajniku ma 28 mm .. mam przez 3 dni łykać dalej te sme leki, potem 4.07 zrobić ponownie test jak wwyjdzie negatywny to czekać na @. jak dostanę @ to mam jechać na wizytę :) dostanę leki na jajeczkowanie. otóż to cała wizyta w skrócie :)

reklama
lece_spac_dobranoc_0.gif
Dobranoc wszystkim :*​

Załączniki

• lece_spac_dobranoc_0.gif
    lece_spac_dobranoc_0.gif
    73 KB · Wyświetleń: 48
Pyscek i Karola
Trzymam kciuki za pozytywny rozwój sytuacji.
Chociaż podejrzewam, że Karola teraz przez dłuższą chwilę na forum nie zajrzy, bo łóżka nie opusci ;P
Pyscek, głowa do góry, za 3 dni znów testujesz :))) ślę fluidki dla Ciebie ~~~~

Pyscek rób jutro testa! Koniecznie! Jak ja zaszłam, to tez mi się pęcherzyk zrobił na jajniku, a potem torbiel :P
niestety testa nie robiłam :p poczekam do weekendu - jeżeli jest dzidzia to nie ucieknie a krechy będą grubsze i ładniejsze :-) no mam nadzieję, że ten pęcherzyk to jakiś znak :-)
Madziu miałam się pytać czy Ty prowadziłaś może jakiś wykres? bo z chęcią bym zajrzała jak u Ciebie tempka szalała :) bo u mnie spada i leci w górę i tak w kółko .. :baffled:

Kochana, ja w tym cyklu w ogóle olałam prowadzenie wykresu i wpisałam tylko kilka temperatur. Byłam juz na etapię, że i tak nigdy w ciąże nie zajdę i mam to wszystko gdzieś :P Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend Masz rację, jeśli Bobas jest, to nie ucieknie, pytanie tylko czy bierzesz jakieś leki, które powinnaś odstawic jeśli dziecko jest :) Nie sugeruj się tak mocno temperaturą, widziałam już takie wykresy, z których była ciąża, że nikt nie dałby grama nadziei :)

pyscek czekam na Twoje testowanie!!!! bardzo chciałabym, żeby Ci się udało!!!!

vin dobre to było z tym nie wychodzeniem z łózka, no aż tak może nie było ale serduszka były codziennie, hehe

dziewczyny jestem pod wrażeniem działania ziół oj. Sroki. Piję je pierwszy cykl i pierwszy raz od 10 miesięcy miałam owulacje w NORMALNYM terminie. Do tej pory miałam dwie potwierdzone owulacje, jedną w 22 dc a drugą uwaga w 33 dc! :szok:

a teraz wszystko zupełnie inaczej!!!! :szok: :szok::szok:

reklama
Pyscek
Ty to masz stalowe nerwy :) Ja tu specjalnie dziś zaglądam, bo obiecałaś 4go testowanie... a Ty taki relaksik.. wow :)

Karola
No to teraz czekamy na wyniki przytulanek :) To przyznaj się, które pozycje z kamasutry przerabialiście? (żartuję oczywiście) :)))

Magda
A jak Ci idzie zdobywanie kilogramów? masz już coś na plusie? ja pierwsze 3-4 miesiące byłam na zero +/- 1kg :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry