reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
A jakoś tak zawsze tak miałam, dobrze czuję się w nocy, mój m śpi, a to są takie chwile tylko dla mnie :) i wolę sobie w dzień odespać :) a Ty Ael już się udzielasz gdzieś na październikówkach albo wrześniówkach? :)

A jakoś tak zawsze tak miałam, dobrze czuję się w nocy, mój m śpi, a to są takie chwile tylko dla mnie :) i wolę sobie w dzień odespać :) a Ty Ael już się udzielasz gdzieś na październikówkach albo wrześniówkach? :)
No widzisz, masz tak samo jak ja :-)
Lubię sobie sama posiedzieć, nikt mi nie przeszkadza, nie denerwuje, mam cały czas dla siebie. Chociaż denerwuje mnie odsypianie w dzień, ale jak się przestawię to po prostu tak mam.

Wiesz nie udzielam się, bo jeszcze nie patrzyłam tam :-)

to pewnie już nie długo tam przeskoczysz :) ja pewnie bym się udzielała :)
a już emocje opadły? czy jeszcze trzymają?:) Twój luby to pewnie teraz wokół Ciebie skacze :D

Twój luby to pewnie teraz wokół Ciebie skacze :D
Yyyyjaaaasne.....to nie jest człowiek z pokroju ludzi, którzy emocjonalnie podchodzą do życia. Przyjął fakt, że jestem w ciąży ucieszył się, już coś tam planuje, ale jego myśli na razie wędrują koło nowej pracy.
Wskoczę na wątek październikowy w przyszłym tygodniu po wizycie u gieni.

Ale od nas nie odchodź... :-(

A ja tak wcześnie bo zaraz jade do dermatologa... już ponad rok pobrykam się z atopowym zapaleniem skóry... leki działają leczą to, ale jak tylko przestane się smarować zaraz wszytko wraca.... wr...

Hej dziewczyny, faktycznie jakos tu pusto ostatnio....
Ewika jak tam dzis? @ przylazla, tescik zrobiony?
Aer jak sie czujemy?
Ja spoko pije wlasnie sobie cappucino z milki i zajadam wafelkiem. A tak to nuda prze panstwa. Ale to tez pozytyw :-)

hej kobietki... Fifka milej wizyty u dermatologa;-)
A ja dzis rano myslalam ze umre z bolu czulam jak by mnie w srodku rozrywalo podbrzusze i jajniki poraz pierwszy w zyciu cos takiego mialam to byl taki bol ze sie w kulke zwinelam zupelnie inny bol niz @ ale na szczescie juz minal trwal tylko chwile:-)

A ty Big.... jak sie czujesz?? bez zadnych nowych objawow kregoslup odpuscil???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry