reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
hej dziewczyny

Co nowego słychać? Mamy jakieś nowe fasolki? Bo widzę że chyba mamy

Widzę że mamy nowe koleżanki na forum. Witamy serdecznie

Ostatnia edycja:
ewika GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!! Ślij nam fluidki

Ania trzymam kciuki, mam nadzieję że wrócisz zadowolona z wizyty

Ael Ty też? Super. Ale się bujnęło z tymi fasolkami. Gratuluje!!!!

Jeszcze jakiś 2-kreskowy teścik???

Ostatnia edycja:
Staraliśmy się od października. W ogóle to na początku stycznia zaczęłam się odchudzać i w ciągu miesiąca straciłam 6kg, już tak bardzo nie myślałam o dziecku. Ogranizm miałam trochę osłabiony więc chyba dlatego w końcu się udało. Na początku to miałam zawroty głowy no ale tłumaczyłam to sobie, że to przez diete. Potem zaczęło tak możyć mnie w brzuchu (ból bardzo podobny do tego przed okresem) i zaczęło się to jakies 3dni przed spodziewaną miesiączką. Potem jakieś 2 dni po zaczęły boleć mnie piersi stały się nabrzmiałe i wrażliwe na dotyk. Na bieliźnie pojawia się śluz czasem biały a czasem wodnity. I to w sumie tyle, no i czasami jak dużo o tym myśle to kłuje mnie brzuch albo prawy jajnik. Na początku jeszcze miałam zaprcia ale to też mogło być spowodowane dietą bo mało jadłam (w sumie to tylko jogurty). A potem znowu męczyła mnie przez 2 dni biegunka. Teraz to jestem bardziej zmęczona i chce mi się spać w godzinach popołudniowych. Na dodatek słyszałam że jak się jest w ciązy to cera robi się taka gładka wszystkie krostki znikają, no a u mnie na odwrót i starciłam nadzieje czy to napewno ciąża..... I jeszcze mam więcej śliny w ustach ale tego też nie jestem pewna czy to objaw ciązy czy poprostu dlatego że o tym myśle i ciągle przeglądam róże forum o objawach ciąży :)

Ewika!! Gratulacje!!! Ale ten luty dobrze nam wróży!! Przypomnij mi proszę tylko jak długo się staraliście bo gdzieś mi umknęło!

reklama
A się tak dziwnie zapowiadał ten luty, owólki fiksowały a tu proszę :)

Ewika nasz też teraz jest 8 cykl, to może i nam się uda...

Ania to szybko Wam się udało,

Ael w którym cyklu?

Boże, ile ja bym dała za taką fasolkę...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry