reklama

Starania po raz pierwszy :)

magenta może idz pobiegac...mi zawsze nerwy przechodz jak się zmęcze albo odwrotnie jakies spa,basenik,masaż...relaksik...albo własnie wanna i kąpiel zapachowa...eh juz się rozmarzyłam, a ja w pracy gniję,marznę trochę...

reklama
sogam popieram to podejscie... ja na poczatku staram uwazałam starsznie... zadnych cwiczen, zero alkoholu... ale wczoraj kiedy czułam juz bole na @ dałam czadu z kolezankami i było super ;) nie ma co sie spinac... pewnych rzeczy nie mozna przyspieszyc.... przyjdzie pora i na nas ;)

ja jeszcze nacieszyc sie moge Oliwka... ma ponad rok i jest słodka.... taki ukłąd mi pasuje... bawie sie z nia, przytula sie do mnie, caluje.... ale wybawimy sie i wracam do meza sie poprzytulac.... swoje to napewno co innego ale narazie to musi mi wystarczyc

rasta i tak trzymac...ja cały czas trenuje siatę...jak wiedziałam ze cos moze yc to jedynie brzuchów nie robiłam i uwazałam z rzutami na parkiet no i alkohol odtsawiłam...ale jak czułam ze okres idzie to od razu lampeczka wina...u mnie spinania się nie działa i nie mam z tego żadnej przyjemnosci wiec wrzucam na luz i niech się dzieje co chce...nie ma spiny...:):)zobaczysz ze lada moment bedziemy się chwalic naszymi niespodziankami wiosennymi...hehe
ja własnie bukuje wyjazd na narty do Francji....

czesc dziewczyny !!!
Jestem ze staraczek na 2011 rok :)
Na forum jestem równy rok i miesiąc, kibicuję Wam mocno i zaciskam &&&&&&&&&&& !!!!
Mam nadzieje, że jak najszybciej zobaczycie upragnione II kreseczki :)
Pozdrawiam :)

Ja w sumie tez sobie niczego nie odmawiam i nie rezygnuję z przyjemności ;) Zobaczymy czy cos sie zmieni po jutrzejszej wizycie. Tak siedzę , myslę i sie nakręcam.
To właśnie to dzielenie włosa na czworo. Ale tak to we mnie siedzi...podczas badań u mnie wszystko niby jest ok,jajeczkuje, pęcherzyk pęka itd. Jesli to problem po stronie mojego lubego to sie przybije.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry