Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
magenta może idz pobiegac...mi zawsze nerwy przechodz jak się zmęcze albo odwrotnie jakies spa,basenik,masaż...relaksik...albo własnie wanna i kąpiel zapachowa...eh juz się rozmarzyłam, a ja w pracy gniję,marznę trochę...
sogam popieram to podejscie... ja na poczatku staram uwazałam starsznie... zadnych cwiczen, zero alkoholu... ale wczoraj kiedy czułam juz bole na @ dałam czadu z kolezankami i było super nie ma co sie spinac... pewnych rzeczy nie mozna przyspieszyc.... przyjdzie pora i na nas
ja jeszcze nacieszyc sie moge Oliwka... ma ponad rok i jest słodka.... taki ukłąd mi pasuje... bawie sie z nia, przytula sie do mnie, caluje.... ale wybawimy sie i wracam do meza sie poprzytulac.... swoje to napewno co innego ale narazie to musi mi wystarczyc
rasta i tak trzymac...ja cały czas trenuje siatę...jak wiedziałam ze cos moze yc to jedynie brzuchów nie robiłam i uwazałam z rzutami na parkiet no i alkohol odtsawiłam...ale jak czułam ze okres idzie to od razu lampeczka wina...u mnie spinania się nie działa i nie mam z tego żadnej przyjemnosci wiec wrzucam na luz i niech się dzieje co chce...nie ma spiny...zobaczysz ze lada moment bedziemy się chwalic naszymi niespodziankami wiosennymi...hehe
ja własnie bukuje wyjazd na narty do Francji....
czesc dziewczyny !!!
Jestem ze staraczek na 2011 rok
Na forum jestem równy rok i miesiąc, kibicuję Wam mocno i zaciskam &&&&&&&&&&& !!!!
Mam nadzieje, że jak najszybciej zobaczycie upragnione II kreseczki
Pozdrawiam
Ja w sumie tez sobie niczego nie odmawiam i nie rezygnuję z przyjemności Zobaczymy czy cos sie zmieni po jutrzejszej wizycie. Tak siedzę , myslę i sie nakręcam.
To właśnie to dzielenie włosa na czworo. Ale tak to we mnie siedzi...podczas badań u mnie wszystko niby jest ok,jajeczkuje, pęcherzyk pęka itd. Jesli to problem po stronie mojego lubego to sie przybije.