reklama

Starania po raz pierwszy :)

zatem wyjazd 8.04 z Wrocławia...
nagapalma witaj:) kciuki się przydadzą nam wszystkim a szczególnie długo się starającym...w koncu one mają pierwszeństwo...jakis porzadek musi byc...powodzenia i II kreseczek:)

Ostatnia edycja:
reklama
hej nagapalma dziekujemy i powodzenia rowniez zyczymy 3 mamy &&&&
Soglam- wlasnie dzieki temu ogloszeniu sie dowiedzialam ze nie jestesmy sami z tym problemem... a ogloszenie jakas babka wystawila ja dopiero planowalam to zrobic ale ktos mnie wyprzedzil;-)

Witam ponownie:)
wynik bety to 2901, w ubiegłą środę było 449,4 więc wzrost jest i to sporo ponad 66% na 48h... :)

hmmm.... tak teraz sobie to wszystko liczę, i czy nie za duży ten skok?

lilly- tylko sie cieszyc. chyba dobrze ze ta beta ci tak podrosla mozna wywnioskowac ze ciaza dobrze sie rozwija:-) nie martw sie na zapas... wcesniej sie martwilas ze za niska a teraz za wysoka;-) jest dobrze kochana wizyta u dobrego ginia i juz bedziesz spokojna

reklama
Witam Was dziewczyny, nie było mnie przez weekend a tyle naskrobałyście, że 2h nadrabiałam ;)

BigCh widzę, że już 11 tdzien Ci zleciał, myslałaś już nad badaniami prenatalnymi czy wolisz się nie martwić?

x21 jak Twoja owulacja? u mnie jakoś dziwnie, niby program mi pokazał owulację w 8dc ale to jakiś artefakt myślę, mam nadzieję, że jtro będzie skok. Prez loty samolotem może coś mi się poprzesuwało.

A teraz pytanie do dziewcyn stosujących wiesiołek, czy miałyście tak, że po wiesiołku zanikł Was śluz? Ja zasze miałam symptomatyczny w odpowiedniej fazie cyklu a teraz suuusza, hmm, brałam 2 tabl. rano i 2 wieczorem, a teraz już przestałam po powinna być owulacją.
Eh, jakaś dziwna jestem...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry