reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Witam z rana ;) Ja dzisiaj mam znowu 2 kreski na tescie owu takze działamy z męzem, jeszcze sie dowiedziałam ze ma 3 dni wolnego także mamy duużo czasu dla siebie ;)
Asiolja też wszystko na ostatnią chwilę robiłam, ale wszystko się udało i ze stresu schudłam chyba z 5 kilo;p

Aha to dobrze że to tylko to,jak to trzeba na wszystko uważać. Życzę CI Big abyście spokojnie i bez takich przygód doczekali się maluszka.

a sukienka jaka ci sie marzy??
przygotowania chyba sa najgorsze co nie??
Asiolja też wszystko na ostatnią chwilę robiłam, ale wszystko się udało i ze stresu schudłam chyba z 5 kilo;p
Jak już wcześniej pisałam, to tylko ślub cywilny więc podchodzimy o tego na luzie, jest dużo mniej załatwiania więc spokojnie, mamy czas:-DPrzy moim pierwszym ślubie bardzo się denerwowałam i tak chudłam,że co dwa tygodnie miałam zmniejszaną sukienkę,a ostatnią przymiarkę wyznaczyli mi na 2 dni prze żeby jeszcze w razie czego trochę zmniejszyć.I rzeczywiście przygotowania trochę czasu i nerwów mnie kosztowały,ale wszystko się udało - ale niestety życie po ślubie się nie udało:baffled:A teraz najważniejsze,że mamy termin,a resztę się załatwi;-)Ubrania i obrączki kupimy pewnie ze trzy tygodnie przed, trzeba tylko knajpkę jakąś załatwić ale mamy taki wybór,że na pewno coś się znajdzie;-)
A sukienka jaka mi się marzy?Jakaś nie przesadzona,delikatna,najlepiej w kolorze "brudnego" różu ale konkretnej jeszcze nie mam wybranej :-) Jeśli Wam coś fajnego wpadnie w oko to chętnie poznam Wasze propozycje i opinie:-)

hej dziewczyny ;)
MADZIARKAAAAA GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!
BIGCHILD.... trzymam kciuki zeby teraz juz wszystko było dobrze......
widziałam zdjecie brzuszka.... masz przecudny brzusio.... cacuszko ;)
u mnie 23 dc i czekanie na @... akurat wypada w dzien moich 25 urodzin.... ale spox... zycie toczy sie dalej ;)

no wlasnie rasta moze akurat :-p ja sobie moge ten cykl spisac na straty bo w ciagu calego miesiaca 3 razy sie kochalismy:zawstydzona/y: a teraz to juz po ptokach:-D ale no coz a wiecie co ja mam dzis rocznice wlasnie tak sobie spojrzalam w kalendarz i szok bo zapomniala bym na smierc:szok::zawstydzona/y: trzeba jakas kolacje zrobic winko wypic odpicowac sie troszke

nie nie skazuje go na straty.... poprostu ja nie czekam do 13-17 zeby zrobic test.... my pofolgowalismy ze staraniami i jak nie bedzie @ to dopiero po jakims czasie zrobie test... przewiduje ze @ moze nadejsc 13 wiec test jesli sie nie pojawi to dopiero ok17. nie nastawiam sie... ale czuje ze @ nadejdzie.

reklama
ja własnie sie nie nastawiam zeby sie mile zaskoczyc ;)

HERAwidzisz tam jeszcze tego chłopczyka na horyzoncie?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry