Ja też sobie nie wyobrażam jakbyśmy mieli wrócić do gumek :-) a z tabletek zrezygnowałam zaraz po ślubie i nigdy nie chciałabym już ich brać.. Jakoś mi rozregulowało się wszystko i miałam straszne problemy ze skórą ( do tej pory mam :-()
reklama
rastafarianka
25 latek ;)
GOCHAA ja brałam tylko rok i tez nie chce juz do nich wracac bo wszystko we mnie rozregulowały.... nie biore ich juz 2.5 roku a jeszcze nie wszstko wrociło do normy
magenta :)
Fanka BB :)
jesli chodzi o tabsy to ja bralam je majac 16-17 lat musialam bo mialam problemy z cera nie regularne cykle i jakies tam hormony mi mialy poprawic bralam je chyba z 3 miesiace i potem od tego czasu nigdy ich juz nie bralam i nie mam zamiaru co do gumek nie lubie jesc cukierka przez papierek z moim od samego poczatku kochalismy sie bez niczego bo oboje wiedzielismy ze to to.. na poczatku owszem byly hihi przerywane ale potem juz na spontan co bedzie to bedzie ale jak widac nadal nic
Ja nie biorę tabsów od 7 m-cy i niby mam cykle od 28-33 dni ale wcześniej miałam 28 dni co do minuty regularne ;/ ale tak 2 miesiące po odstawieniu tabletek niby czułam się dobrze okres normalny tylko kurcze teraz obwiniam się za to że może gdybym nie brała to bym szybciej zaszła w ciąze :-( Wiem że to nie jest powiedziane, ale szukam wytłumaczenia..
Magd.a
Mój M. tak naprawdę cały czas bazował tylko na gumkach.. nawet przy mnie bał się kochać ze mną jak brałam tabletki, a po kilku miesiącach dowiedziałam się,ze boi się kochać ze mną w trakcie tej 7 dniowej przerwy...
i po raz pierwszy zdarzyło mu się,ze gumka pękła.. i to jeszcze wzdłuż
a wczoraj mi powiedział, że się zawiódł.. i już teraz nie ma żadnej metody której zaufa, oprócz przysłowiowej szklanki zamiast..
i po raz pierwszy zdarzyło mu się,ze gumka pękła.. i to jeszcze wzdłuż

a wczoraj mi powiedział, że się zawiódł.. i już teraz nie ma żadnej metody której zaufa, oprócz przysłowiowej szklanki zamiast..

Haha Magd.a to teraz trudne dni przed Tobą Nie dość że będziesz czekać na @ to jeszcze opijesz się tych " szklanek wody"
A jeszcze nie dodałam że jedyne co mi właśnie zostało to te cholerne pryszcze !! W życiu nie miałam pryszczy a to odstawieniu tabsów tak mnie wysypało że szok!! Ale moja znajoma też brała cilest i po odstawieniu miała problemy z cerą. Także może mi przejdzie :-)

Dziewczyny, dziewczyny. Nadżerki nie leczy się w trakcie ciąży! Pamiętać! To dość inwazyjny zabieg.
Ja właśnie wróciłam z UP oleśnickiego, jestem okropnie zmęczona, tak ciężko mi się szło. Dziś mnie trochę mdliło mimo tabletki, ale szybko uporałam się kiślem i przeszło
Jeszcze w drodze powrotnej zaczepiły mnie osoby z portalu mojaolesnica.pl i robili wywiad, co takiego fajnego jest w wiośnie
Słońce najważniejsze bo ludzie się uśmiechają!! No i mówię, że ta wiosna szczególna bo paraduje z brzuszkiem
Więc jak filmik pojawi się na necie i tam będę to wam podeślę link
Ja właśnie wróciłam z UP oleśnickiego, jestem okropnie zmęczona, tak ciężko mi się szło. Dziś mnie trochę mdliło mimo tabletki, ale szybko uporałam się kiślem i przeszło
Jeszcze w drodze powrotnej zaczepiły mnie osoby z portalu mojaolesnica.pl i robili wywiad, co takiego fajnego jest w wiośnie
Słońce najważniejsze bo ludzie się uśmiechają!! No i mówię, że ta wiosna szczególna bo paraduje z brzuszkiem
Więc jak filmik pojawi się na necie i tam będę to wam podeślę link
Magd.a

Gocha powiem Ci,że czekam z niecierpliwością na okres,żeby się dowiedzieć jak długi będzie teraz cykl. Na pewno poniżej 35 dni nie zejdę :-)
reklama
Podziel się: