reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Lamia, zmieniam, bo ja ze względu na serce miałam czasowe... I mi tak co rok wypada, bo mam od dwóch lat, w tamtym roku nazwisko, teraz się skończyła ważność :p ale już mam bezterminowo.

Karolina, jak coś mogę radzić, to jednak bardziej się opłaca znaleźć jakąś restaurację. Nawet na sam obiad, bo 16 osób to 16 mięs, jak chcesz dwa rodzaje, to więcej, które trzeba przygotować, a potem podać w miarę sprawnie. Jeszcze do tego kawa, herbata, jak chcesz tort to jeszcze to... A w restauracji przychodzisz i wychodzisz jako gość.

Ciekawa jestem kiedy poczuje pierwsze ruchy dzieciątka.
Teraz jak widziałam na usg co on wyczynia w brzuchu to stwierdzam,ze te bąbelki to rzezywiście może być od tego małego wariata. Czytałam troche w necie, ze jest to możliwe w 12 tygodniu, ale czy rzeczywiście to jest to? Hmmm zobaczymy za jakiś miesiąc :-)
Ide obierać te ziemniory może będę zaś. ;-)

Ja na początku 15 tygodnia poczułam już ruchy nie bąbelki więc jak najbardziej możliwe że to to coś co czujesz to dzieciątko. Ale dopiero koło 17 tygodnia poczułam już takie prawdziwe mocne ruchy maleństwa.

fasolka: ja by o i ciebie był chłopak to by była przewaga mężczyzn :-), wiesz ja też się zastanawiałam, czy mi nie wmówiono, bo niby wszyscy chcą dziewczynkę, a jak co do czego to stwierdzają że jednak chłopak będzie - ale ja od początku mówiłam ON więc może jednak przeczucie .
Myslę że za miesiąc juz sie dowiem

Zafasolkuję ja też na początku chciałam dziewczynkę, ale teraz już nie wyobrażam sobie jakiejś zmiany Konrada na Kingę :-D Chyba bym nie uwierzyła ze to moje dziecko! Za to już myślę o kolejnej ciąży i już ustaliliśmy z mężem ze będziemy celować w czas przed owulacyjny na dziewczynkę! Marzy mi się parka :tak:

reklama
ja też najpierw marzyłam o małej dziewczynce, ale już się przyzwyczaiłam do myśli że to mój mały synio, obym sie na usg nie rozczarowała:-)

no jeszcze 1,5 godziny i koniec pracy, idę do babci bo się tam z mamą umówiłam, pochwalę się, że tato mi funduje spodnie mam iść i sobie wybrać, także dzisiaj coś :-)kupię

Do góry