Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja przepraszam, ze ciągnę tutaj ten "śmierdzący temat" ale teraz mi się ciśnienie podniosło. Jestem na tym forum już od jakiegoś czasu, czytam Was cały czas, ostatnio mało się udzielam, ale to z wiadomych względów (wiadomych przynajmniej dla niektórych dziewczyn). I martwi mnie fakt, że robi się tu czasem strasznie nieprzyjemnie. Sun przesadziłaś!!! Co w ogóle ma znaczyć ten tekst do Dziurki?! Uważam, że jest on delikatnie powiedziawszy niegrzeczny, żeby nie powiedzieć chamski. Dziurka powiedziała Ci co do Ciebie "ma" - miała do tego prawo, forum nie jest tylko po to, abyśmy się wzajemnie głaskały po głowach, jak trzeba ochrzanić to trzeba i już....Ale Dziurka zrobiła to na poziomie, grzecznie i z szacunkiem należnym każdemu, a Ty?!!!![]()
Sun nikt cię błotem nie obrzucił... tylko ty zaczęłaś ciężką atmosferę pisząc że "Tylko za niektórymi tęskniłam" i jak wrócilaś to ani "przepraszam" ani pocałuj w dupę...
Sun to bardzo dobrze, że wróciłaś i obyś już nie chciała stąd uciekaćAsiol... ja nie mam sobie nic do zarzucenia... każdy z tej sytuacji robi sensacje... a Dziurka (mimo, że mam do niej sentyment i lubię ją) ciągle do tego wraca, mimo, że to było kiedyś. Słusznie napisałaś, że każdy ma prawo napisać to co czuję... i ja to właśnie napisałam... Również ty masz prawo napisać, że przesadziłam i szanuję to mimo, że tak nie uważam... Ja po prostu chcę skończyć rozmowę na tamten temat... ale niektórzy ciągle i ciągle do tego wracają... a to chyba do niczego dobrego nie doprowadzi... Potrzebowałam troszkę czasu na przemyślenie kilku spraw i odeszłam na kilka tyg.... ale wszystko się jakoś poukładało i postanowiłam wrócić, bo strasznie mi Was brakuje... i niestety na "Dzień dobry" zostałam obrzucona błotem... więc to chyba nie ja zachowuje się niegrzecznie...