reklama

Starania po raz pierwszy :)

Neciuszka no ja własnie też miałam suknię w kształcie A. Fakt, wygodna była, podobała się nawet nie tylko mnie:-)
Tez bym chciała drugi raz mój ślub przezyć:-D
Sun dawaj!

reklama
Ja przepraszam, ze ciągnę tutaj ten "śmierdzący temat" ale teraz mi się ciśnienie podniosło. Jestem na tym forum już od jakiegoś czasu, czytam Was cały czas, ostatnio mało się udzielam, ale to z wiadomych względów (wiadomych przynajmniej dla niektórych dziewczyn). I martwi mnie fakt, że robi się tu czasem strasznie nieprzyjemnie. Sun przesadziłaś!!! Co w ogóle ma znaczyć ten tekst do Dziurki?! Uważam, że jest on delikatnie powiedziawszy niegrzeczny, żeby nie powiedzieć chamski. Dziurka powiedziała Ci co do Ciebie "ma" - miała do tego prawo, forum nie jest tylko po to, abyśmy się wzajemnie głaskały po głowach, jak trzeba ochrzanić to trzeba i już....Ale Dziurka zrobiła to na poziomie, grzecznie i z szacunkiem należnym każdemu, a Ty?!!! :no:

Asiol... ja nie mam sobie nic do zarzucenia... każdy z tej sytuacji robi sensacje... a Dziurka (mimo, że mam do niej sentyment i lubię ją) ciągle do tego wraca, mimo, że to było kiedyś. Słusznie napisałaś, że każdy ma prawo napisać to co czuję... i ja to właśnie napisałam... Również ty masz prawo napisać, że przesadziłam i szanuję to mimo, że tak nie uważam... Ja po prostu chcę skończyć rozmowę na tamten temat... ale niektórzy ciągle i ciągle do tego wracają... a to chyba do niczego dobrego nie doprowadzi... Potrzebowałam troszkę czasu na przemyślenie kilku spraw i odeszłam na kilka tyg.... ale wszystko się jakoś poukładało i postanowiłam wrócić, bo strasznie mi Was brakuje... i niestety na "Dzień dobry" zostałam obrzucona błotem... więc to chyba nie ja zachowuje się niegrzecznie...

To ja wiem ooo kiecki pod pache chociaż nie wiem na co sobie teraz założę ale nic :] i idziemy się ślubować i bawić raz jeszcze. A za sprite zabiłabym w tej chwili bo ogólnego złośnika mam chwilowo.

Pokazujcie dziewczyny swoje sukieneczki :D

Asiol
chcialam tylko zaznaczyc ze widze wpis :)
Nie powinnysmy juz poruszac tego tematu .. jesli dziewczyny maja zgrzyt to niech maja miedzy soba bo jak my sie wmieszamy to bedziemy musialy zajac jakies stanowisko opowiedziec sie za ktoras strona i bedzie wielki konflikt na forum...co doprowadzi do podzialu...

Sun nikt cię błotem nie obrzucił... tylko ty zaczęłaś ciężką atmosferę pisząc że "Tylko za niektórymi tęskniłam" i jak wrócilaś to ani "przepraszam" ani pocałuj w dupę...

Sun nikt cię błotem nie obrzucił... tylko ty zaczęłaś ciężką atmosferę pisząc że "Tylko za niektórymi tęskniłam" i jak wrócilaś to ani "przepraszam" ani pocałuj w dupę...

A za co ja miałam przepraszać, bo nie za bardzo rozumiem???? robicie same sensacje tam, gdzie jej nie ma... Padły kiedyś pewne słowa z moich ust, ale nie które z Was też mnie nie oszczędzały... dlatego wróciłam tak jakby się nic nigdy nie stało... aby znów do tego nie wracać... ale niestety nie da się, bo nie które z Was ciągle do tego wracają.... I sam nie wiem dlaczego...

Ostatnia edycja:
Asiol... ja nie mam sobie nic do zarzucenia... każdy z tej sytuacji robi sensacje... a Dziurka (mimo, że mam do niej sentyment i lubię ją) ciągle do tego wraca, mimo, że to było kiedyś. Słusznie napisałaś, że każdy ma prawo napisać to co czuję... i ja to właśnie napisałam... Również ty masz prawo napisać, że przesadziłam i szanuję to mimo, że tak nie uważam... Ja po prostu chcę skończyć rozmowę na tamten temat... ale niektórzy ciągle i ciągle do tego wracają... a to chyba do niczego dobrego nie doprowadzi... Potrzebowałam troszkę czasu na przemyślenie kilku spraw i odeszłam na kilka tyg.... ale wszystko się jakoś poukładało i postanowiłam wrócić, bo strasznie mi Was brakuje... i niestety na "Dzień dobry" zostałam obrzucona błotem... więc to chyba nie ja zachowuje się niegrzecznie...
Sun to bardzo dobrze, że wróciłaś i obyś już nie chciała stąd uciekać :) I rozumiem, że chcesz zamknąć ten temat - kłótnie nie mają sensu, mamy przecież fajniejsze tematy do dyskusji :) Dziurka wróciła do tematu i miało prawo Cię to zdenerwować - to sprawa między Wami. Ja tylko sądzę, że pojechałaś trochę za ostro i było to bardzo niegrzeczne z Twojej strony. Więcej tematu nie ruszam, nie drążę, nie odzywam się. Przepraszam, że w ogóle go pociągnęłam i przerwałam Wam rozmowę o ślubach ale czuję się jedną z Was i stąd moja reakcja. Jakoś mnie uderzyły Twoje słowa pod adresem Dziurki. Ale oczywiście szanuję Twoje uczucia/odczucia.
She masz rację, jest to sprawa pomiędzy dziewczynami dlatego przeprosiłam, że pociągnęłam ten temat dalej psując miłą atmosferę ale jakoś tak się trochę we mnie zagotowało po słowach Sun i stąd ta nagła reakcja.

Ostatnia edycja:
Nie chodzi mi konkretnie o przeprosiny, ale jakieś wyjaśnienie... Było spięcie... wróciłaś jakby nigdy nic... i co? Przywitałaś się niezbyt sympatycznie... zero słowa wyjaśnienia czemu cię nie było... jakoś tak niezbyt to było sympatyczne ci powiem...

Asiol nic się nie stało... miałaś prawo wyrazić swoją opinie... ale jest ok ;-)

Fifka
gdyś bardziej skrupulatnie czytała moje wpisy to zauważyłabyś, ze się przywitałam... i napisałam co się ze mną działo... ale ja już nie wracam do tematu.... :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Koty nie drapac sie

truskawcia ma racje nikt stad nie ma isc wszystkie tu zostaja i piszemy razem jak do tej pory

truskawcia pytałas co u mnie staranka nadal trwaja mieslismy miec badania nasionek 4 listopada ale przeniesione na 17 lub 18 list a moze i dobrze bo @ mam na 13termin a zawsze jest jakas nadzieja na fasolke a noz moze nie bedzie trzeba robic

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry