reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania po raz pierwszy :)

okolice Zielonej Góry, udało sie zapisać na 17.01, akurat mam urlop ii o matko rocznica zaręczyn he he ale trafiłam

reklama
Miq ja myślę że warto iść. Szczególnie kiedy masz okazję :tak:

A ja się pożalę że mnie cholernie pipka boli!!!!!!!!!!! :szok: Wczoraj z mężem zrobiliśmy akcję "golimy bobra na porodówkę" i normalnie umieram, tak pieczę skóra... nigdy nie golę się na zero... zawsze bardziej się "strzygę" na bardzo króciutko... :-( zapamiętać... golenie na zero jest złe... :zawstydzona/y:

a u mnie znowu się zaczyna, ledwo skończył się @ a już jajniki szaleją, może hoduje się moje cudne jajeczko

Fifka było pożyczyć od męża piankę do golenia:tak: niebo a ziemia lepiej niż na sucho czy z samą wodą;-)

a, żeby nie swędziało jak zacznie odrastać posmaruj jakimś balsamem albo kremem nivea:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Fifka miq ma rację :-D

nie jest takie złe, gorzej będzie za 2 dni:tak:

Dzięki dziewczyny! od razu mi lepiej.... :dry: Ja kiedyś się już próbowałam golić tak na zero... (z pare lat temu) i już sobie przypomniałam dlaczego tego nie robię... :no:

Fifka było pożyczyć od męża piankę do golenia:tak: niebo a ziemia lepiej niż na sucho czy z samą wodą;-)

a, żeby nie swędziało jak zacznie odrastać posmaruj jakimś balsamem albo kremem nivea:tak:

Oj kochana... ależ pianka była.. teraz co raz latam i smaruje się kremem po goleniu męża. (100000000 razy lepszy niż cokolwiek innego... ulga od razu) ale i tak boli... z gołą dupą latam bo jak włożę bieliznę to idzie płakać... :zawstydzona/y:

Do góry