reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Kurcze a tak się zastanawiam jeszcze nad torbą do wózka... tylko już na pewno nie oryginalną do mojego wózka bo kosztuje 210zł :eek: tylko jakąs taką tańszą... no ale nie wiem czy to jest konieczny zakup... chociaż jak sobie pomyślę, że gdziekolwiek nie będę jechać wózkiem to w sumie muszę mieć coś do czego się zapakuję bo to wiadomo, że i butlę trzeba wziąć i pieluchy... co myślicie?

Karla my byliśmy parę miesięcy temu z naszą sunią na prześwietleniu stawów biodrowych tak profilaktycznie ze względu na to, ze labradory często mają z tym problem i też ją usypiał weterynarz to jak rpzyjechaliśmy z nią do domu to leżała taka biedna a jak dałam jej miskę z wodą to dwa razy chlipła językiem i cały pyszczek jej wpadł do miski bo nie miała siły utrzymać mordki :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Żabolku cudny ten brzuszek, najbardziej przypomina mi mój.

Mi powiedzieli w szpitalu, że muszę odczekać 2 lata do następnej ciąży. W końcu rozcięcie zostały powłoki brzuszne a po takiej operacji potrzeba czas by wszystko porządnie się wygoiło, wygładziło i ostatecznie doprowadziło do porządku. Wierzcie mi, że 2 miesiące minęły ale czasem przy większym wysiłku czuję jeszcze bliznę, a wtedy ciągnie i boli. Przy kolejnej ciąży tak szybkiej, mogło by zaistnieć zagrożenie, że miejsce nacięcia mogłoby po prostu pęknąć. Więc raczej lepiej nie ryzykować, bo po co.

My wrócili 1,5 h temu do Oleśnicy, brachol z moją mamuśką nas odwieźli, młody spał całą drogę i jemu zwisało i powiewało po jakich żeśmy wertepach jeździli.
Wczoraj byłam w H&M bo te wszystkie galeriowe sklepy i pasaże mają mega obniżki (aż musiałam omijać mój ulubiony sklep bo to by się źle skończyło) i kupiłam parę ciuchów na wyprzedaży, sweterkowe śpiochy (genialne!), czarną bluzę z kapturem, piżamkę bluzkę i spodnie, dwie pary skarpet i takie bajeranckie buciki ocieplane. Tylko nie proście o zdjęcia bo mam tyle do wypakowania a koncepcji żadnej.
A młody siedzi w bujaczku, ogląda film sensacyjny i żywo komentuje całą akcję. W ogóle się straszliwie od wczoraj rozgadał, Paweł w nocy próbował przez 2 godziny go uśpić a ten gadał jak najęty i ani myślał spać XD. Dziś ze swoją kuzynką gadał, z dziadkiem się śmiał, a najlepsze że śmiał się do wielkiego zdjęcia Marylin Monroe, który wisiał na ścianie tak skierowany do łóżka na którym zmieniałam mu pieluchy. No jajcarz okropny :-D

No a tak wyglądał po powrocie, śpiąc jeszcze, w tej czarnej bajeranckiej bluzie :-)
Zobacz załącznik 420305

ael kochanie przypomina ci swoj bo mamy podobna posture ;-) i tez mam rozstepy ;-)
bedzie mi brakowac brzuszka bo czesto łapie sie na tym ze gadam do niego ;-) film obejrzany i maz juz zasypia.. a ja wry nadal jakas zla .,, choc jak ppatrze na pulpit z Amelka to odrazu mi lepiej ;-)

Nie tylko czarna bluza piękna ale te śpiochy też cudne! :-) oczywiście ja mimo wszystko żądam zdjęć :-) no może Ci daruję dzisiaj ale jutro obowiązkowo :-)

Ma-g bardzo ładny wózeczek:-) Mam bardzo podobny. Brzusio widać jak rośnie!
Olcia (wykłada dość pokaźny biust) strasznie mi przykro. Mam nadzieję że z drugim kociakiem wszystko ok. :-(
Fifciu superowy brzuchol:-) Co do golenia ja na szczęście od dawna mam fryzurę na "zero" tylko zostawiałam paseczek. Teraz nic nie widzę więc wszystko ciacham . Mam wrażenie że teraz szybciej mi włosy rosna więc co 2 dzień powtórka.
Fasolko cieszę się że wszystko dobrze u Ciebie i u maluszka:-)

Ewika ale cudna panienka!!!! Jeeju jak ten czas leci:)
Atan i jak przeżycia z usg?

Aelku ja omijam sklepy bo nie mogę się oprzeć i zawsze wracałam z jakimś skarbem:) :-)

Klara no ja też ciekawa jestem ile Konrad jeszcze wytrzyma :-D a co do golenia to błagam... nie pocieszajcie mnie.... :zawstydzona/y: bo załamię się w 3 miejscach i wtedy będzie...

Ja pamiętam jak nasze fretki po kastracji wyglądały :-D Komiczny widok :-)

Ael śliczniutkie zdjęcie! :tak: i spodenki bombowe!! :-D

Atan Brzuszek piękny!! ja mam 98cm w biuście 103 w brzuchu i 95 w biodrach :tak:

Iwasku mnie teraz to samo czeka :zawstydzona/y:

Ja sobie teraz z mężem "znachora" oglądamy no i zaraz idziemy lulku ;-)

Mig-pytałam, bo słyszałam, że w Poznaniu jest jakiś dobry gin, i mnie zastanowiło gdzie są takie kolejki :-)
Fifka-bidulko ;-) popieram dziewczyny, smartuj nivea, albo oliwka :-) chyba nawet oliwka bardziej łagodzi i natłuszcza :-)
Atan- piękny i uroczy ten Twój brzusio :-) muszę się napatrzeć :-D
Ael-aaahhhh ten Twoj Wiktorek kochany :-) a wygadany pewnie po Tobie, coż się dziwić ;-)
Ma_gdalena-torebka na wózek, koniecznie :-) kiedyś polnowałam dziecka i jak szłam na spacerek, to miałam biedę (bo wózek byl bez torby) wszystko pakowałam do swojej :-D

A ja właśnie siedzę w pracy i czytam opowieści z Narnii :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry