reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witam was kochane

A ja mam same problemy z mała nie tyle co z mała ale z jej wysypką lekarz rodzinny dał nam maść sterdyowa nie mogła kazał zmienic mleko na bebilon pepti pomogło ale zaraz wróciło wczoraj dzwoniłam do dermatologia i mówia mi że w połowie kwietnai mkówie ze to 2,5 miesieczne dziecko usłyszała " Ale ja nic nie moge zrobić" ale dziś zadzowniłam i móiwe a chyba inna byla i móiw mi" ile ma dziecko" opdowiedziałam 2,5miesiaca a ona" No u nas nie ma rejestracji teleofnicznej ale zapisze pani dzieciątko na zerówke nr 03. " i co wczoraj sie nie dało a dzis juz tak. ehhh.

Kurde w domu mojego przyszłego męża rurki rozszarpalo po zimie widocznie nie dokonca woda zeszła ;/ ktoś ukradł 6 sadzonek brzozy pf. I prąd dostał gdzieś wilgocii wybija ... ciekawe kiedy sie wprowadizmy .

reklama
Kochane właśnie byłam u mnie w przychodni spytać ile będą kosztowały badania, które mam wykonać i to będzie łączny koszt ok 500 zł. :szok::szok::szok:
Masakra :szok:

Karolina witaj na forum i zaglądaj do nas częściej! A takich uroków współczuję... wiem co to za ból... :no:

Ael no co ty mówisz....boże ludzie to nie myślą zupełnie... :eek: Dobrze ze nic takiego sie nie stało, tylko nerwów kupę niepotrzebnych! :crazy:

Miq super że z fasoleczka zdrowa i pięknie się rozwija, ale staraj się nie nakręcać na płeć bo w 13 tygodniu nie widać ani peniska ani cipeczki... dzieci mają w tym okresie tylko takie dwie fałdki skóry i po kącie oddalenia od siebie można wnioskować płeć. Ale jest to BARDZO omylne... zwłaszcza ze łatwiej pomylić się określając właśnie płeć chłopca. (bo duże częściej się zdarza że mając chłopca lekarze mówią ze to dziewczynka niż odwrotnie) Jeśli chciałaś dziewczynkę to życzę ci jej z całego serca, ale nie nakręcaj sie bo jak po połówkowym wyjdzie chłopak to może być ci przykro...

U mnie też w 13 tygodniu powiedzieli ze chłopak, ale ja zaczęłam kupować chłopięce ubranka i oswajać się z chłopczykiem dopiero koło 24 tygodnia

Natkusia zaciskam kciuki za męźa!! By udało my się dostać tę pracę!

A mnie dzisiaj obudził najpiękniejszy uśmiech n świecie!! :-D Noż bozie jaki on kochany jest! :-) Z rana najchętniej obdarowuję mnie uśmiechami, bo chyba w dobrym humorku wstaje! :tak:

mineralna ale ja nie nie mogę zbytnio czekać na takie badania... może część zrobię na NFZ te takie podstawowe, ale nie wiem od kogo musiałabym dostać skierowanie... bo ja leczę się teraz w prywatnej Klinice Leczenia Niepłodności, więc rozumiesz...

Mineralna tacy są lekarze a raczej kobiety rejestrujące :sorry: dobrze, że następnego dnia trafiłaś na normalną osobę.

Sun :szok: no ładnie Was szarpną te badania.. Może ginekolog na nfz jest w stanie dać Ci jakieś skierowanie?

Fifka z tą płcią wytłumaczyłaś idealnie :tak: u mnie też powiedzieli, że chłopak w 13 tyg ale czekałam jeszcze na połówkowe i wtedy zobaczyliśmy dorodnego siusiaka :-D a jak mój lekarz na du*iatym sprzęcie też zobaczył siusiaka to już w ogóle mam pewność ;-) Ten uśmiech Konrada na pewno jest najpiękniejszą rzeczą na świecie, wyobrażam sobie :-) kule.. ale Wam zazdroszcze ;-)

Cześć babonki

lamia mam kilku autorów ulubionych ale tej mam wszystkie książki wydane w Polsce i właśnie maila dostałam że już wysłali mi tą co wczoraj zamówiłam hyhy

ael o zesz kurdesz ludzie to mają fantazję ułańską :/

miq
gratulucje widzisz mówiłam że na przełamanie się to i owo dowiesz :) gratuluję córci :) hih mężu to z szoku będzie wychodził powoli wiem po moim

atan
trzymajcie się tam z dala od tatusiowych zarazków

fifka ten twój synio to taki mały podrywacz będzie już to widzę ;)

donia
ale skrzacik śliczny :D

sun eh z tymi badaniami tak jest niestety :/

nie wiem co jeszcze miałam, ja już po śniadanku mmmm pychota była. Moja królewna wczoraj wieczorem takie gimnastyki odczyniała że wszystko podskakiwało w każdą możliwą stronę a tatuś leżał i patrzył z coraz większym wytrzeszczem :-D

no i masz zapomniałam właśnie natkusia &&&&&&&& za mężula

reklama
No dzisiaj idę do mojego lekarza pierwszego kontaktu i zapytam czy coś może mi zlecić na nfz... np. krzywa cukrowa i insulinowa... i zobaczę może coś się uda zadziałać...
Fakt za część badań zwróci mi zakład pracy, bo mam taką możliwość, ale nie za całą kwotę...

A od poniedziałku zaczynam monitoring gdzie za pierwszą wizytę zapłacę 100 zł a za kolejne 50 zł... więc troszkę tej kasy pójdzie....

natkusia trzymam kciuki za męża ... ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry