reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael chwilę mi zajęło dojście do obecnego stanu ale ta mała istotka dodaje mi sił i każda chwila spędzona z nią, a od dwóch dni odkąd zaczęli nam ją wyjmować z inkubatora to już wogóle jakaś nowa siła we mnie wstąpiła choć jestem wykończona.

magdalena mam nadzieję, że szybko jej to zejdzie jak tylko wyniki jej się poprawią. a Bartusiowi mam nadzieję, że i z oczka zejdzie.

macie ciotki kącik Małgosi tylko narazie taki goły jest ale to się zmieni tylko mama wymyśli jak i czym :-)

Zobacz załącznik 459116

reklama
Necia śliczne kolory ścian!! ja też myślałam o tej pościeli, którą ma Małgosia :-) jak tylko patrzy sie na zdjecie to juz widac jak tam czysciutko i pachnaco :-)

teraz reklamowali, ze jutro w dziendobry tvn bedzie poruszany temat ze ludzie przez intyernet daja ogloszenia, ze poszukuja rodzicow chrzestnych dla swoich dzieci :szok: to juz przechodzi wszelkie granice jak dla mnie :eek:

magdalena uwielbiam fiolet a przy okazji przy łóżku tak się ściana nie brudzi a bynajmniej mniej widać :cool2: a pościel tą akurat tatuś wybrał ;) jeszcze mam taką z fioletem i słoniami. Ale założyłam tą tatusiową bo biedny o 23 wczoraj jeszcze łóżeczko skręcał mając na 6 rano do pracy.

Miq ja cały czas choruję na te literki!!! Kiedyś też tu wam posyłałam link! ale cholernie drogie to jest i zawsze mi szkoda :-p ale nasza sypialnia tez jest do malowania więc kupie jak już ją odświeżymy :-)

no kosztują troszkę, ale jaki efekt, myślałam żeby samemu zrobić, ale nie mam wyrzynarki a kupować jej nie ma sensu

Neciuszka śliczne łóżeczko :) A ja byłam w mieście na zakupach, i teraz odpoczywam :) Dziś ma się pojawić @, i z tego powodu mam napady na słodkości :/ I jak nigdy kupiłam sobie sok pomidorowy :p

reklama
witam
my dzis dzien i jjutro z tatusiem bo ma wolne ;-)
ciezka noc dzis byla bo 3h spala i gadala przez sen a ja przez to co chwila sie budzilam i sprawdzalam lozeczko...
ale potem o 5 karmienie i spala 3h i robotnicy chalasu na robili poszlismy do tesciow zjadla i zasnela na 1h i potem wzielam ja na rece i do pokoju naszego i spala jeszcze 1h i w sumie znowu zjadla i spi ;-)

natkusia sliczny synus ;-)

necia sliczny kacik

miq sliczne literki ja kupilam na piance odrazu w calosci napis ;-) i taniej troszke bo 50zl za caly napis placilam;-)

ael twoj wiktorek to gadula ze hej ;-) niegniewam sie ;-) ja usypiam niunie 1-2h max trwa usypianie na noc w ciagy dnia sama pada ;-)

a kupilam chuste co pokazywalam dzis wieczorem powinien byc dhl ;-) najpozniej jutro rano ;-)

lalus &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& by nie bylo @

hej pyscek widziałam ze cykl ci sie skrócił trzymam kciuki na nowy cykl !!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry