reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Atan ślicznie, myślę że te na allegro to taka cienka sklejka, ale można by było zrobić z grubszej tekturki i podkleić czym, żeby był efekt "3D" no i kosz farbek bo to nie są takie zwykłe jak na plastykę kupowałyśmy no i troszkę zdolności trzeba
a ja tradycyjnie jak co środę wklejam brzucha

Załączniki

• 18 tc.jpg
    18 tc.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 38
Miq śliczny brzusio !! :-)

Natkusia śliczny chłopak Ci rośnie w brzuchu !!

Necia piękny kącik dla Małgosi !:tak:

Dziewczyny cały czas mam taką naciągnięta pachwinę i zastanawiam się czy to napewno normalne..

reklama
Miq śliczny brzusio :) Niech fasolka się zdrowo rozwija :) Pyscek jak te napady nie na @ to nie wiem na co :p Bo w tym miesiącu się specjalnie nie staraliśmy ;)

Do góry