reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Siema ! Przyszłam zameldować że byłam na tych prenatalnych :) Lekarz obliczył ryzyko zespołu downa na 1:5890 także małe mamy a tych innych to chyba 1:15000 także spoko kość nosowa jest przezierność karkowa 2,1 mm także mała według niego :) dzidziol ma 7 cm i serducho bije 168 ud/min
:-)

reklama
Termin wg okresu 15 listopad a wg dzisiejszego usg 14 list. także duże prawie nie ma różnicy :D

No to super, Claudusia ma termin na 16 listopada, to jeszcze oboje jednocześnie wyl adujecie na porodówce :-D
Gosiu, zostaw mi na pw nr tel i email :-)

Atanku Amelka cudna, ma takie uśmiechnięte oczka :-)

Ael dziękuję :*
Ja mam TSH na poziomie 3,8, czyli nie jakieś kosmiczne, ale jednak za duże... :dry:
Ponoć do 2 jest najlepsze. Ale już słyszałam, że po lekach po 2-3 tygodniach spada :blink:
A prolaktyna 573. A powinna być do 400 ponoć jak chce się zajść w ciążę.
Kochana ty ten lek na TSH brałaś w ciąży?

prolaktyna według tych norm co podałaś wyżej to nie wiem, w moim laboratorium sa inne normy:-)
<Mi mój lekarz powiedział że TSH idealne do staranek to takie do 2,5

Danao wg Twoich mam 28,65 :) Czyli za dużo. Do 20 jest ok ponoć
wink2.gif

Ael kochana wiesz, że nie wiedziałam, że Ty też masz swojego aniołka... Strasznie mi przykro.
Ale bardzo się cieszę, że z Wiktorkiem się udało :*

Ostatnia edycja:
Aguś to był 4ty tydzień więc strata przebolona, moja gin nie widziała przeciwwskazań do dalszych starań i tak jest Wiktor z nami silny chłopak. Śmiałam się z Pawłem, że na lato mały będzie chodził już czyjąś pomocą i ludzie nie będą niedowierzać jak będziemy mówić, że ma 8-9 miesięcy. Zacznę nosić jego odpis urodzenia :-D
Teraz mały stawia jak się go mocno trzyma 2-3 kroki, ale jeszcze skręca nóżki :-)

reklama
Ael bo Wasz skarb rozwija się baaardzo szybko.
Jakbym nie wiedziała ile ma, to bym mu dała 8-9 m-cy ;-)
A do tego przystojniak pierwsza klasa ;-)

Do góry