reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

kobietki przepraszam ze ja was nadalnie nadrabiam ale jakos nie mam keiedy, ciągle coś do zrobienia i nie mam jakiegos dnia uporządkowanego , kiedy mi sie to unormuje to nie wiem ?!

mam pytanie do mam dziewczynek, jak myjecie ich pipeczki, bo przeczytałam zeby nie myć tego co w srodku, ale tam sie odkłąda krem i jakieś brudki i nie wiem czy to przecierać czy nie, żebym jej krzywdy nie zrobiła ?????

reklama
lilly ja narazie dla małej mam do wyboru jedynie rumianek i koperek z herbatek na inne za wcześnie, zobaczymy czy będzie piła tą rumiankową :-)

ael ależ czorcik :-)

moja księżniczka już się kręci powoli niedługo będzie ryk o jedzonko ;)

kwiatuszek mam nadzieję, że i ty niedługo się doczekasz :*

lamia
mnie w szpitalu kazali myć tylko z góry na dół nie odwrotnie

Lamia tak jak pisze Necia, z góry na dół, tak samo jak się my kobiety podcieramy w toalecie. W taki sposób ewentualne bakterie z odbytu czy pochwy nie dostaną się cewki moczowej.

neciuszka mi pediatra na początku odradzila rumiankowych herbatek bo niby uczulają. Kazała koperek podawać ;D
ael kurcze mać ale Wiktorek popisy daje!! Normalnie buziaczki od cioteczki w czółko. Daje miesiąc i na nogi pójdzie ;D
a pytałaś się czy Lili siedzi: OTÓŻ WŁĄŚNIE DZISIAJ USIADŁA I SIEDZIALA SAMA PRZEZ 10 MINUT!!Całą bajkę obejżała a jak się skończyła tu buhhh na boczek :) leniuszek jeden :D oto dowód
Zobacz załącznik 463896Zobacz załącznik 463897

Neciuszka ja bym też z tych dwóch wybrała koperkową :)

Ael dziękuję :) a ja nie widzę Twojego filmiku :(

Ewika śliczności Twoja Lilianka :D i jak ładnie siedzi!! :) moja Julka też już siedząca :)

lamiav ja tam wymywam tylko podczas kąpieli i po kupce, żeby się tam zarazki nie osadzały, ale tak delikatnie z góry na dół :)

Necia no to się nie dziwię... ja też sie boje kolejnej ciąży bo też miałam przeboje z niewydolnością szyjki macicy i podobno też jest duże prawdopodobieństwo ze to się powtórzy :blink:

Ja daje małemu herbatkę na brzuszek z Humany i pomagał na koleczki super! Ona jest po 1 tygodniu życia więc myślę ze Małgosia mogłaby ją pić bez problemów :tak:

Ael no lepsze... a co mamy drzeć koty... wkurza mnie ten człowiek czasami ale kocham go....

Jestem dumna jak nie wiem! I wcale się nie przejmuję! Napisałam tylko ze zauważyłam taką zależność. :tak: Dla mnie i tak jest najcudowniejszy!

Boze ten Twój Wiktor idzie jak burza!!! :szok: Ależ siłacz z niego! A jaka ma kochaną buźkę!! :-)

Kwiatuszku ja się nie przejmuję :-) Mam świadomość ze Konrad prawie 3 tygodnie za wcześnie wyszedł z brzuszka i moze pewne umiejętności później zdobywać. Dla mnie i tak jest najmądrzejszym dzieckiem pod słońcem :-D

Zobaczysz... nim się obejrzysz sama będziesz swojego szkraba tulić! ;-)

A my po wielkim seksiku z mężem! :-D Boze jak mnie wkurza to ze mnie tam cały czas boli podczas stosunku :-( Skrzywdzili mnie chyba tym nacinaniem... :-( po paru minutach przestaje i możemy normalnie się sobą cieszyć, ale zawsze na początku to tortura... :no:

No i dzisiaj Konrad z mamy śmiał się w głos!!! PO RAZ PIERWSZY :-D Trzymałam jego sopki przy twarzy a mały puścił bąka! :eek: i ja zaczynam się śmiać i mówię do niego "Kto mamie bąka w twarz puszcza!" a ten aż zanosił się śmiechem!! Po raz pierwszy tak rechotał z powodu mojego tonu głosu! :-)

Lilly bo to był film załadowany na facebooka.

Fifka, do roku możesz odczuwać nieprzyjemności związane z nacięciem krocza.

reklama
Do góry