reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

aż poszłam wziąć prysznic z tych emocji ... :p

nie wiem dlaczego ale coś mnie drgnęło żeby dzisiaj kupić test bo mamy iść na juwenalia.... a tam wiadomo co się robi... ;P

jutro od rana pójdę na bete ale wyniki pewnie w poniedziałek albo wtorek ... :p

póki co nie dziękuję żeby nie zapeszyć :*

goocha nie mam pojęcia...po pierwsze mam nieregularne miesiączki a po drugie w marcu jak odebrałam wyniki cytologii to się okazało że mam stan zapalny i brałam antybiotyk i globulki, później dostałam okres jakoś po 20 marca , a ostatnie co to miałam niby okres przed majówką . napisałam niby bo bardziej to mi przypominało brudzenie niż typowy okres ale jakoś się tym nie przejęłam bo stwierdziłam że to może po tych globulkach i antybiotyku .... :p tak więc nawet nie wiem co mam lekarzowi powiedzieć jak się mnie zapyta ...

ale miałam jakieś takie przeczucie bo :
piersi bolą mnie co jakiś czas inaczej niż przed okresem
kilka razy robiło mi się słabo
co jakiś czas napinają mi się wiązadła (np jak kicham) , albo jak za szybko wstanę z łóżka ... :p

Ostatnia edycja:
reklama
może to było krwawienie implantacyjne :) No to czekamy na teścik z rana i wieści od lekarza ! Ja też miałam robiony po południu i była słaba a rano taaaka gruba także sądzę iż dzidzia już zawitała do Ciebie ! :*

MAGENTA wczoraj o 14:26 urodzila Nikole 3100gGRATULUJEMY !!!!!!!!!!!!!!

GRATULACJE :*

MAGNETA GRATULACJE !!!:*:*:*:*

dziewczyny mam pytanie czy mogłybyście obejrzeć dwa zdjęcia ( nie są co prawda najlepszej jakości ) i powiedzieć mi czy widzicie tam to co ja ??

Zobacz załącznik 463942
Zobacz załącznik 463943

Druga jest minimalnie widoczna czy mi się wydaje ??

Robiłam go przed chwilą i niestety czułość 25 :(
Olcia ja również widzę II kreseczki Gratulacje cichutkie :)

Olcia co ja widzę!!!!!! Po cichu gratuluję!!! Ekstra! W końcu coś ruszyło!!! Magda będzie miała o czym pisać w wierszyku!

A właśnie... Magda taka zapracowana ze do nas dawno coś nie zaglądała... Madziu tęsknie!!! :*

Ja właśnie wróciłam ze spaceru! :tak: Malutki kimną w wózku dopiero pod samym domem i teraz stoi w przedsionku w wózku bo nie chciałam go budzić :-p powiedzmy ze się "naumiałam" na jutrzejszy egzamin i zaraz chyba zabiorę się za sprzątanie...

A właśnie!! W biedronce są body w 3 pakach po 20zł! Kupiłam już 2 paczki ale chyba kupię jeszcze jedną bo są mega fajnej jakości!! Serio! Chyba najlepsze jakie do tej pory widziałam w w biedronce! A do tego są piękne kolorki i wzory! :tak: No i uprzedzam ze są tylko duże rozmiary od 68 do 86!

Aha i w Realu jest promocja na Pampersy Activ baby! 80zł za 150 sztuk! :tak: niby szału nie ma ale jak sobie przeliczyłam to nawet warto kupić :-)

ewika: niunia piekna i rzeczywiście ma te oczy zalotne ;-)

Ael: alke Wiktor zawala, no niesamowite jak te dzieciaki rosną, dopiero co go pokazywłaś takiego malusiego a juz taki szybki raczek robi :tak:

olcia:
ja tez widze 2 krechy, pogratuluję ci jutro zrób z rana test żeby sie upewnić, a który to by był według ciebie tydzień ??

MAGENTA: GRATULACJE I WSZYSTKIEGO DOBREGO DLA CIEBIE MAMUSIU I DLA CÓRCI

FIFKAl:
mi gin mówił że z sexem będzie na początku cięzko, suchość i tp. i jak to określiła ja mam sterować wszystkim a mąz ma czekać cierpliwie az bede gotowa, ale powiem szczerze że chyba sie zdecyduje na bara bara dopiero po kontrolnej wizycie u gina

natkusia
: korzystaj z tego lenia póki możesz bo potem to

neciuszka
: jak tam u was z karmieniem, czy tylko z cyca sie najada czy dokarmiasz mlekiem, a jak mlekiem o jakim, bo my bebiko dajemy bo takie w szpitalu jej dawali ale muszę powiedzieć że mi to mleko śmierdzi jakby skisnięte było ale mała jakoś je więc dajemy jej , a ty swojej herbatki dajesz czy to dla ciebie ??
różnie bywa ;-) ja jak nigdy nie mogłam spać w dzien to teraz mała jak zasnie i się koło niej położę to nawet nie wiem kiedy a juz spie jak zabita
a my mamy już wózek sprawny, i do tego muszę sie pochwalić że karmiłam małą cyckiem dzisiaj 2 razy co prawda nie najadła sie i trwało takie karmienie ponad godzine, bo ona przysypia ja ją lekko rozbudzam i tak to idzie ale jestem dobrej mysli :tak:, wieczorkiem moze znajome dwie mnie odwiedzą tzn. moja córcie no i za pól godzinki idziemy z męzem na spacer

Ostatnia edycja:
olciaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa co ja widzę :) po cichutku gratuluję :*

lamia raz dziennie daję butlę chyba że widzę że wybitnie głodna to czasem dwa razy bo z cyca nie najada się za bardzo. nam pediatra kazała dawać nan lub bebilon, dajemy nan ha 1 mała je chętnie i jak dla mnie to ono prawie bez zapachu. herbatek nie daję jeszcze ale to dla małej w razie co żeby mieć no i żelazo lepiej jakoś nie było problemu z brzuszkiem jak piła w wodzie rozpuszczone.

co do sexu to u nas narazie powoli wszystko idzie bez żelu ani rusz bo suchoooooo

Olcia ja również widzę II kreseczki... cichutkie gratulacje :-)
Magenta gratuluję!!!!

Ael ale ten Twój synuś jest dużo... a jaki słodki...:-)

Kochane byłam dzisiaj u diabetologa.... okazało się, że nie mam cukrzycy, ale cukier jest lekko podwyższony.... przyczyną może być moja lekka nadwaga.... i mam troszkę popracować nad jej obniżeniem.....
Niestety wcale mnie to nie uspokoiło.... bo znów nie wiem o co chodzi... jaka jest przyczyna naszej niepłodności.... już na prawdę mam dosyć tego wszystkiego....
Temperatura mi rośnie... zaczęły boleć (.)(.)... czyli już zaraz przyjdzie @....:-(

Ostatnia edycja:
Olcia...skarbie serdecznie gratuluje, ciesze sie bardzo razem z toba:tak::-) piekna kreseczka, jutro zobaczysz ja juz mocniejsza...!! rewelacja :tak: cos w tym jednak jest, ze zajmujac sie czyms innym i odpuszczajac masz wieksze szanse, ze dzidzia wtedy cie "dopadnie";-) buziaki :*

no a ja przychodze do was z nowymi, w koncu dobrymi wiesciami...pokonalam bakterie, wyniki wszystko wyszly idealne i pewnie gdyby nie zrosty to moze moglabym naturalnie probowac, bo az lekarka byla zdziwiona moimi wynikami:tak: no ale...teraz jest ok, podchodzimy do IVF na dlugim protokole, od nastepnego weekendu zaczynam diphereline 2 tygodnie, pozniej zastrzyki w brzuch 2 tyg i transfer moich dzieciaczkow do mamusi, wiec moze za jakies okolo 6 tygodni bedzie wiadomo co ze mna dalej...
jestem taka szczesliwa, ze wreszcie moge wszystko zaczac a zarazem taka przerazona tym wszystkim, ze chyba zaraz sie pos.ram...
wierze, ze po tych wszystkich przeciwnosciach final bedzie szczesliwy!

wszystkim mamusiom gratuluje, chociaz na bierzaco staram sie to robic!! jestem z was dumna!!
buziaki :* bede wpadac i opowiadac co u mnie a wy juz zaciskajcie kciuki &&&&

reklama
Do góry