Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

do super, Boże jak sobie przypomnę, że Wam obu mogło się coś stać...Z Małgosią takdzwoniłam przed chwilą do szpitala gdzie leżała powiedzieli że jest ok i trzeba podjechać kopię wyników odebrać. poród był konieczny bo ja miałam zespół hellp niestety
a dziś się szczepimy pierwszy raz :-)
ale jak już coś głębiej i słyszę, ze mu przeszkadza w oddychaniu to aspirator jest niezawodnytak w ogóle to bym sobie zjadła kogel mogel czy jak to mówi mój mąż jajo brum,ale zawsze robiłam ze swojskich jajek to kupnych nie mam przekonania, no chyba nawet w ciąży nie można surowego żółtka ah
Czasem jak rano wstanie to mu trzeszkę te włoski przeczeszę bo -zwłaszcza z tyłu - straszne są zmierzwione. Mały ma czystą główkę, nie ma ciemieniuchy... nie czułam potrzeby jej używania... jak była malutki to smarowałam mu główkę oliwka wiec miał tłuste włoski a teraz po codziennym myciu same mu sięł ładnie układają :-)