Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

No chyba powoli zaczynają się mdłościMoja przyjaciółka jest w 4 mies. i wciąż ma z tym problem.

a sesja - cud miód i orzeszki, ja chyba swoje niemowlę też bym obfotografowała;-) poza tym masz talent
zdjęcia - z początku myślałam że to zdjecia Anne Geddes
- ucałuj Ninkę i wytarmoś ją odemnie (o ile da się wytarmosić;-)) mam jeszcze pytanie.. stosujesz coś z 'języka niemowląt'??? przydatna była ta lektura????
potrzebujące nie znają ograniczen ;-) i tylko łapać chcą!
chyba że jestes mega silna babka.. ja w terminie kiedy miałao przyjść na świat moje Dziecko (1 czerwca 2012) miałam czas do dooopy za przeproszeniem.. niemal od grudni do.. sierpnia/września szłam spać i budziłam się z łzami w oczach.. ciągle widziałam swoje Dziecko i albo żałowałam tego co się stało albo próbowałam wymyśleć coś czym jeszcze mogłabym się zdołowac.. ominęłam chyba Twój wpis z tego w jaki sposób starciłaś swoje dziecko.. nie wiem jak to u Ciebie się działo.. ja swoje urodziłam i miałam okazję rozpamiętywać to co się działo tego sądnego dnia.. miałam lepsze i gorsze dni.. cieszyłam się ze mogę mówić o stracie jednocześnie słuchając opowieści o dzieciach i ciężarnych.. był czas kiedy dopadała mnie totalna czarna rozpacz..jedno mogę powiedzieć.. ze TYLKO CZAS pomoże Ci się uporać ze stratą.. Ty możesz mu troszkę pomóc.. ale nic na siłę.. zobaczysz, że sama w pewnym momencie bedziesz wiedziała, że jesteś spokojniejsza.. u mnie tak było
tulę i trzymaj się cieplutko..
wdzieczna będe.. aaa no i gratuluje mdłości ;-)