reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po straconej ciąży

Zapominajko no może tylko ona tak ma :p

Mi jest mokro i wciąż bolą mnie jajniki. Dzisiaj wstałam z poczuciem,że jestem w ciąży, a wczoraj nie miałam jakiejkolwiek nadziei. Chyba powinnam do psychologa iść...

reklama
Nanu dzięki, na 30 mam dziewczynę, która bierze dupka i zaczyna po mału puchnąć.. mam nadzieje ze to przez ciążę ;-) chciałam jej podesłać to co Ty kiedyś zamieściłaś, idę szukać :*****

Magda teoretycznie do @ jesteśmy w ciąży, zatem całkiem normalne Twe objawy są:tak:;-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ani@k czuję się jak w ciąży urojonej dzisiaj :) Chyba rozmowa z psychologiem się przyda, bo mam każdego dnia innej spojrzenie - chyba rozdwojenie jaźni jakieś haha

Magda ja w pierwszej ciazy mialam takie przeczucie bardzo silne zreszta i sie potwierdzilo. Potem poszlo jak poszlo, ale widac, ze przeczucie nie zawiodlo. Moze masz to samo, zreszta czas implantacji :tak:

Gatto ja nie chcę się nastawiać, boję się że będę i boję się,że nie będę. Dziwna jestem, świr ze mnie. Zbyt mocno się spinam i pewnie będę miała ciążę urojoną :)

Ani@k ale te zaparcia po progesteronie sa pozniej.
taak???:zawstydzona/y: bo Zuza coś pisała że przytyło Jej się po dupku..

Ani@k czuję się jak w ciąży urojonej dzisiaj :) Chyba rozmowa z psychologiem się przyda, bo mam każdego dnia innej spojrzenie - chyba rozdwojenie jaźni jakieś haha
a to nie jest głupi pomysł.. ja po zabiegu w szpitalu miałam proponowanego psychologa, zgodziłam się ale do dziś brak jakiejkolwiek interwencji z ich strony (i szpitala i psychologa)..

a ja tak samo miałam swego czasu.. więc załóżmy ze to.. normalne ;-)

ja za to mam wizję wszystkiego co się 'tam w środku' dzieje.. przez to chyba ostatnie usg (podgląd środeczka) :-)

No wiem Ani@k, ale wydaje mi, ze to za wczesnie byloby na taki objaw. Ale poszukaj, moze cos znajdziesz na ten temat. Ja wiem na pewno z tego co mi mowil ginek, ze przez branie progesteronu moge miec problemy z zaparciami, wiec automatycznie bede troche napompowana, co sie potwierdzilo oczywiscie, ale bylo to w pozniejszym stadium ciazy. No ale w koncu Zuza go bierze juz od owu:baffled:zguplam:baffled:

reklama
Do góry