• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Kochane juz od rana morduje sie z rozmrazaniem lodowki...nosz zaraz mnie cos strzeli:wściekła/y:Lenka zdrowia dla Antosia:-)mniam mniam swiezutki chlebek wlasnej roboty z maselkiem normalnie slina pociekla mi az do podlogi:tak:

Czesc dziewczeta:-)

Lenka duzo zdrowka dla Antosia, taki cholerny okres mnie tez kichawka dopadla;-) ale podszykuje gulasz to po szatkowaniu cebuli powinno minac;-)

Zapominajko ja sobie obiecuje, ze upieke chleb juz 3ci miesiac...mama Malej Ksiezniczki robi i jak przyniesie to chlopakow oderwac od niego nie mazna;-) a kupny nie raz juz wyrzucalam, bo nie bylo komu zjesc... Ale jakos zebrac sie nie moge, a teraz cos z kuchnia nie hallo bo mi tylko polowa piekarnika grzeje i palniki tez dzialaja tylko dwa i do tego na polowie mozliwasci...wiec bede reklamowac ja.

Witam

Ja myslalam zeby zakupic wypiekacz do chleba ale w sumie po co skoro mozna w foremce w piekarniku i tez bedzie ale ja ogolnie z pieczeniem mam niewiele wspolnego i unikam jak ognia:-Dzjesc bym zjadla jakby kto zrobil:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry