• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam serdecznie,
jestem tu nowa. Szukałam pomocy, jakichś informacji, wsparcia i natrafiłam na to forum. Trzy tygodnie temu poroniłam. Nie umiem jeszcze jakoś się z tym pogodzić. Tak marzyliśmy z mężem o dziecku... Lekarz radzi, by gdzieś przed świętami Bożego Narodzenia zacząć się starać. Z jednej strony tak bardzo tego chce, a z drugiej tak bardzo się boję... Macie jakieś rady dla mnie? Powinnam a raczej czy mogę coś zrobić, by ta tragedia się nie powtórzyła? Bardzo cieplutko Was wszystkie pozdrawiam :*

Stasiu 22.09.12
[*]

Witaj.
Dla twojego aniołka
[*]
Myszka dobrze napisała. Nie hamuj emocji. Jeśli masz potrzebę to płacz.
A na przyszłość pozostaje nadzieja i chyba tego się wszystkie trzymamy.

Zapominajko niezły gagatek z Twojego syna! Zaczęłaś więc dzień skoro świt :)

Myszko może ta skarpetka to nie jest taki zły pomysł? :P:P:P Na pewno tani :)

Nawet przed świtem...

poki co ma 185, ale wg doktorka to jeszcze nie koniec :-D

Myszko skarpetka niezły pomysł, tym bardziej w tym rozmiarze :-D

Dorcia - oby tak dalej, trzymam kciuki! Super że wszystko w porządku :)
Elka - czekam na jakieś dobre wieści... ;-)

Myszka - ja dla swojego malucha zdążyłam kupić taką matkę edukacyjną:
Mata edukacyjna Skip Hop Treetop
I jest naprawdę świetna! Z tej firmy mają jeszcze inne, wszystkie są bardzo fajnie - niestety cena wysoka, ale ja uznałam, że warto:
Mata edukacyjna Skip Hop Farmyard
Mata edukacyjna Skip Hop Alfabet

Magda - pozdrawiam i czekam na dalszy rozwój sytuacji - oby pozytywny!

Magdalena86 - bardzo Ci współczuję.. Ja swojego synka straciłam w 28tc, 4 miesiące temu - i też jakoś nie mogę dojść do siebie. Mam ogromna nadzieję, że uda mi sią szybko zajść w ciążę - choć wiem, że to nie jest lekarstwo :-(

A ja dzisiaj sama w domu, K. zapracowany. W związku z tym urządzam sobie dzień przyjemności :) Wyspałam się, zjadłam pyszne śniadanie - trochę muszę ogarnąć dom i robię sobie domowe SPA :-)

Witam kochane:)
chyba pierwszy raz witam się z Wami o tej porze dopiero hehe:)
od rana w rozjazdach - byliśmy w Pokrzywnej oglądać salę na wesele i chyba się na nią zdecydujemy:) daliśmy sobie 2 tyg czasu i jak nic nam nie odwali to za 2 tyg będziemy mieli w ręku podpisaną umowę i wpłaconą zaliczkę:)
Potem pojechaliśmy do siostry S. bo to 20km stamtąd i właśnie wróciliśmy:)

Madzialena
witaj - tu jest naprawdę super towarzystwo dziewczyn! grunt to się wyżalić i wypłakać jak się tego potrzebuje! reszta sama jakoś się normuje z czasem.... wiadomo - w pamięci zawsze mamy nasze aniołki a w głowach strach o kolejne.... ale jak się to odpowiednio poukłada to jest dobrze:)

Magda
- 3mam kciuki, bo wykres naprawdę świetny!!!

edit

od przyszłego tygodnia zapisujemy się z S. na kurs tanga:)

Ostatnia edycja:
magda - ja w ustach mierzę więc nie pomogę...

dzien dobry śpiochy!!! :D

kurcze własnie zauważyłam,że robi mi się opryszczka na ustach.... można maść stosować?
na ulotce napisali:
"Przed zastosowaniem leku należy poradzić się lekarza.
Lek może być stosowany u kobiet w ciąży w przypadku, gdy w opinii lekarza korzyść
dla matki przeważa nad potencjalnym zagrożeniem dla płodu".

napisałam maila i sms do gin, nie chce dzwonic bo to niedziela a sytuacja nie jest jakas mega niebezpieczna...
ale moze miałyscie podobnie i coś wiecie?

gin odpisała że mogę zastosować hascovir
mam nadzieję,że nic to nie wywoła złego, tempka mi też dziś podskoczyła.....
a w necie różne opinie są....

Ostatnia edycja:
dzien dobry :-)

Nanu ja tez sie naczytalam sensacji o opryszczce w ciazy, ale Ewelka miala tuz przed porodem i nie byla jakos specjalnie przestraszona. Wiem na pewno, ze okolic intymnych jest niebezpieczna a na ustach to co lekarz to inna opinia.
Ja na wszelki wypadek swojemu buzi nie dawalam jak mial ;-) ja nigdy nie mialam i nie chce dziadostwa zlapac "na starosc" :-D

reklama
Dzień doby :)

Nanu
, a w ustach gdzie dokładnie mierzysz? Wyczytałam ostatnio,że w zależności od miejsca można mieć 3 pomiary :/ Im bliżej migdałków tym cieplej.

Mi tempka spada, więc czekam na @.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry