• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam,
Ja wpadłam się tylko pożegnać.
Nie będzie mi niestety dane starać się w grudniu o rodzeństwo dla synka, póki co w ogóle mamy niestety nie myśleć o kolejnym dziecku. Miesiąc temu byłam na kontroli po wycięciu guza, miałam nadzieję że to już zamknięty etap w moim życiu ale jednak nie.
Dziękuję za te kilka rozmów i pozdrawiam!

reklama
Witam,
Ja wpadłam się tylko pożegnać.
Nie będzie mi niestety dane starać się w grudniu o rodzeństwo dla synka, póki co w ogóle mamy niestety nie myśleć o kolejnym dziecku. Miesiąc temu byłam na kontroli po wycięciu guza, miałam nadzieję że to już zamknięty etap w moim życiu ale jednak nie.
Dziękuję za te kilka rozmów i pozdrawiam!

Kurcze współczuje....wracaj do zdrowia trzymam kciuki by było dobrze.:-(

ja tak na szybko , właśnie wróciłam, jestem przeszczęśliwa, żadnych leków brać nie muszę, toxo nie zagraża dziecku, prawdopodobnie tamtą ciążę straciłam przez toxo ale teraz moje dziecko jest bezpieczne:-D:-D:-D:-D

dzień dobry dziewczyny
Anila -czy dobrze pamiętam ,ze masz jutro wiytę ? będę trzymac kciuki.
[...] NIc tylko ciąża urojona:)

Fuma dzięki za pamięć :-), tak dziś była wizyta... szybka ale to pewnie dlatego, że wszystko jest ok. Malutek pofiglował na ekranie ale nie dało się go pomierzyć bo kulił się:-D. teraz kolejne odliczanie do następnej wizyty 4 tygodnie a do USG połówkowego 5...
a ta Twoja ciąża może wcale nie taka urojona... tego Ci życzę!
Laski normalnie spie zywcem:szok:a (.)(.) bola jak oszalale w nocy az sie budze podczas przekrecania a o bieganiu juz nie wspomne:no:ale to chyba dobrze wiec korzystam i upajam sie chwila;-)
Elka upajaj się z rozkoszą... to piękne chwile nawet jeśli bywają dokuczliwe...

Witam, ja wpadłam się tylko pożegnać. [...]Dziękuję za te kilka rozmów i pozdrawiam!
PannaMyszko powodzenia... niech czas szybko mija i wraca kondycja i zdrowie... trzymam kciuki za pomyślne zakończenie:-)

ja tak na szybko , właśnie wróciłam, jestem przeszczęśliwa, żadnych leków brać nie muszę, toxo nie zagraża dziecku, prawdopodobnie tamtą ciążę straciłam przez toxo ale teraz moje dziecko jest bezpieczne:-D:-D:-D:-D
lenka to cudowna wiadomość! bardzo bardzo się ciesze!

a ja się czasem zastanawiam czy to co czuję gdy już położę się spać to szalejący Malutek czy kolacja...
wydaje mi się, że to trochę za wcześnie...

miłego wieczoru dziewczęta...
czułych staranek i owocnych wizyt tego tygodnia.

Zapominajko wrzuce malej fotke z urodzinek jak eM mi zrzuci na lapka fotki z aparatu ;-)

Lenka gratuluje udanej wizyty i mam nadzieje ze teraz bedziesz spokojniejsza :-)

PannaMyszka przykre te wiesci, ale mimo wszystko staraj sie myslec pozytywnie... pesymizm jeszcze nikomu nie pomogl. Trzymam kciuki i obys jak najszybciej zwalczyla chorobsko i mogla zaczac myslec o dziecku :-)

no i cos jeszcze mialam odpisac i kurcze wylecialo mi z glowy... nic tylko pewnie skleroza ciazowa i mnie dopadla :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry