• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Eluś i masz rację - śpij jak możesz, ja jestem już prawie spóźniona, więc w pracy też będę z poślizgiem. Kocham swoją pracę za to,że nie muszę być punktualnie, a jak przyjdę po 10,to też mnie nie zabiją :)

hello dziewczyny fakt pogoda po spania:tak:z soboty na niedzielę zmiana czasu to pracusie godz dłużej pośpią;-):-)zapominajko u ciebie aż tak ciemno?u mnie też tak szarawo niebo śniegowe,ale światła nie muszę zapalać:tak:

reklama
Anila i Lenka gratuluje wizyt!!!Anila ja za 2 tyg tez juz badania przed polowkowe i potem wlasnie czyli za 4tyg chce isc na USG 3D.Zobaczymy czy sie uda.Bedzie akrurat 20/21 tydzien.
Myszka to juz mamy dwie skleroze ciazowa:-)
Panno Myszko musisz byc dobrej mysli!!!Jestesmy z toba
U nas tez taka pogoda okropna.Tez sobie dzisiaj pospalam wczoraj od 22 do dzisiaj 10.Trzeba wykorzystac na chorobowym bo w przyszlym tyg do pracy no chyba ze niebedzie lepiej to mam przyjsc po dalsze chorobowe.
Teraz musze myslec nad czyms na obiad dla M.bo przyjdzie o 14 glodny napewno jak wilk.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry