• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
O Zapominajko, doskonale cie rozumiem! Ja walczylam u dentysty przez ostatnie 3 tyg. Na szczescie zostala mi juz tylko 1 wizyta i w dodatku nie straszna-fluoryzacja jedynie. Uff.. :)

Magda, jak sie impreza udala?

Milego dnia dziewczyny! Ja tez juz nie moglam doczekac sie piatku :)

reklama
Hej dziewczyny,
u nas pierwszy dzien swieci znowu slonko,wiec wychodze o 10 do lekarza a tu szyby w samochodzie zamarzniete.Wiec trzeba bylo skrobac.Oczywiscie zajaechalam do lekarza a lekarza dzisiaj niema.Wiec w poniedzialke musze znowu po przedluzenie chorobowego.Rwa kulszowa ok kiedy przestalam do pracy chodzic przestala bolec.Chyba za duzo kilometrow na dzien robilam.Wiec zostane tydzyien jeszcze w domku,odpoczne i potem do pracy.
Tez wlasne chce zadzwonic do dentysty umowic sie na wizyte,bo wiadomo w ciazy zeby sie psuja a u mnie to i nie w ciazy i cos ciagle z nimi jest.

czesc dziewczyny :-)

my dzisiaj zaspalismy nawet nasz glodomor kot nie wstal rano zeby miaukac o zarcie :-D
jestesmy juz dawno po wizycie chlamydii nie wykryto, wszystko jest ok z maluszkiem no i udalo sie podejrzec plec...

DSC_0074[1].jpg to widok z przodu, lewa nozka i prawa nozka... a miedzy nimi (jak lekarz powiedzial) mala trzecia... czyli pitolek
tu widok z profilu DSC_0076[1].jpg w dolnej czesci rowniez pieknie pokazal klejnoty rodzinne ;-)
Tatus potrzebowal troche czasu na oswojenie sie z mysla o tym, ze Agnieszka Aniela Henryka to raczej nie dobre imiona dla chlopca :-D
Nastepna wizyta za 4 tygodnie i juz bedziemy robic dokladne pomiary :-) i chyba tez polowkowe.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry