• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dzien dobry w ten ponury poranek;-)

Za oknem plucha nawet troche sniegu spadlo brrrrrrrrr najchetniej zostalabym w lozeczku a tu trza sie do roboty zawijac:-(Sciskam cieplutko milego dnia zycze:-)

reklama
Haha Gratuluję Myszko!! A tak coś czułam ze wyjdzie u was facet! :-D Zdjęcia boskie!

Zapominajka
oj wiem jak leczenie zębów w ciąży cieszy... mi strasznie zęby poleciały po I trymestrze... A wiesz ze w trakcie ciąży masz kanałowe leczenie na NFZ? :-)

Ona to ma to zależy... ja miałam długo bo malutki ciągle się chował za kościa łonową... nawet na połówkowym był problem z pomierzeniem go przez powłoki brzuszkę bo głowę miał nisko.

Karo
to koniecznie pochwal się później nową sypialnią no i pokoikiem dziecięcym jak już będzie!

Elka u nas wczoraj sypało :-D Jak tam się czujesz ciężaróweczko? :*

Elka u mnie nic takiego... zaczęłam 4 cykl starań poprzedni cykl tyle nadziei mi narobił a tu @ przyszła... :-( No ale 20 listopada mamy rocznicę ślubu a @ powinna przyjść koło 23 więc liczę po cichu ze będziemy mieli prezent rocznicowy :-)

Poza tym mały strasznie mnie zajmuję dlatego rzadko bywam ale na bieżąco was poczytuję :tak:

Oj a strach to będzie nas zawsze prześladował.... ale uszy do góry! Musi być dobrze :*

Fifka no wlasnie dzisiaj w lozku zesmy sie zastanawiali z M. czemu zesmy sobie zdjec wczoraj nieporobili,ale chyba przez to ze ogolnie nieplanowalismy wczoraj kupic sypialni tylko chcielismy poogladac

Dobry;
ale buro za oknem :-(

Fifka wiem, ale na szczęście kanałowo nie muszę mieć żadnego leczonego.
Kochana życzę owocnych staranek. Dobrze, ze one takie przyjemne ;-)

Gatto Helmut :-D No się popłakałam.

Witam w ten paskudny poranek :)
Planuje isc na usg dzisiaj lub w poniedzialek tylko troche sie boje isc do nowego gin, do tego dalej mam problem z tymi cholernymi fajkami :dry: Myszko tobie jak z tym idzie? Wiecie czy mozna wspomagac sie jakimis plastrami czy czyms takim?

czesc dziewczynki :-)

Ona to ma, mnie raczej to wcale nie idzie akupunktura wg mnie to sciema :-( plastrow, gum i tabletek nie mozna stosowac niestety a jedynie plastry mi pomagaja...

Zapominajko kanalowe nie jest takie straszne, ja mialam 3 leczone kanalowo i nie ma roznicy zwykle czy kanalowe leczenie... efekty dzwiekowe zwiazane z borowaniem te same, a do kanalowego znieczulaja jak do usuwania i nie ma opcji, ze cos poczujesz ;-) wyglada to tak, ze wkreca Ci w korzenie cos jak srubke i wyciaga miazge, potem przeplukuje , wciska jakies leki i klei jak normalna plombe... the end ot cale leczenie kanalowe :-) kiedys wlasciwie wszystkie leczenia odbywaly sie na zywca, a teraz wola jednak spokojnego pacjenta, ktory z nimi wspolpracuje i daja znieczulenia, wiec nie ma sie czego bac :-) hahahaha i mowi to pierwszy panikarz stulecia :-D
Mnie bardzo pomogla walczyc ze stresem regularnosc wizyt i na dwoch ostatnich juz sie usmiechalam na widok doktorka i z polusmiechem (bo mi ryjek tak znieczuli, ze usmiech przypominal raczej grymas:-D) schodzilam z fotela:-) wazne tez jest zaufanie do doktorka, gdy podnosze reke to znaczy ze cos tam mnie zabolalo (albo mi sie wydawalo ;-)) tak czy siak doktor przerywa i ponawia znieczulenie, odzekuje kilka minut i zaczyna delikatnie i powolutku na nowo patrzac uwaznie na moje reakcje:-) wiem, ze gdy cos tam poczuje nie bedzie wiercil na sile, jak kiedys stare szkolne dentystki :-D i smieja sie, bo ja do innego pojsc nie chce ;-) moj doktora i koniec :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry