• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
marta-l
dzięki za linka:)
co znaczy że dużo większą zakupiłaś bo ty pewnie mniejsza niż ja i się zastanawiam czy się zmieszczę w to XXL skoro warto mieć zapas:)
ale kurtka super:)

suana 3mam kciuki!!!

czuję się w sumie ok choć dziś brzucho kłuje mocno i jeszcze gazy męczą.... leżę od przyjścia z pracy, teraz dopiero siadłam do kompa... obiad dziś był szybki bo pomidorówka i kluski z serem....

Zaraz zasnę na siedząco... ależ jestem zmęczona... A do tego zwymiotuje bo z koleżanką właśnie wypiłyśmy dwie kawy :baffled: - bardzo mądrze....

Magda proszę wysyłam! >>>>>>>>>>>>>>>>>> :-D Dzisiaj miałam bardzo dużo tej pozytywnej energii więc mogę się podzielić!

Nanu i dobrze... niby się denerwujesz ale w domu z kolei myślałabyś o głupotach... a tak choć przez pewien czas masz zajętą głowę! Jak ja siedziałam na L4 od niemal pierwszych dni ciąży (bo plamiłam a mam bardzo ruchliwą pracę bo jestem przedszkolanką) to czasem odchodziłam od zmysłów...

Elka w takim razie trzymam kciuki za wizytę w innym terminie! Haha też wpadłam teraz poczytać jak tam na wizycie było no ale nic! Wszyscy poczekamy! :-D

Marta fajna ta kurteczka! Ja przechodziłam w płaszczu Flauszowym całą zimę :-D Zapinał się akurat "do brzucha" i jako ze miałam mały brzuch to dałam radę dociągnąć do 9 miesiąca w nim :-)

Suana &&&&&&&&&&& :*

Kolejny MEGA pracowity dzien czas zaczac... jak dobrze ze ten tydzien to tylko 3 dni pracy... obiad na dzis mam (wczorajsza pomidorowka) wiec byle do 16stej,potem do galerii wynalezc prezent urodzinowy dla taty i do domu-zjesc i spakowac sie na wyjazd do rodzicow... w srode S po mnie przyjezdza do pracy i ruszamy prosto do czewy.... tak wiec byle szybko czas mijal (przy ilosci pracy w pracy jakos w to nie watpie) i beda cudowne 4 dni laby!
No i kociaki zobaczymy!:D

czesc dziewczynki :-)

Nanu wejdz do apteki i zapytaj o cos jak Movicol albo zamiennik w PL, dziala rewelacyjnie i gazownia odchodzi w sina dal to samo zaparcia. Jest bezpieczny w calosci przechodzi do jelit i tak jakos tak wspomaga prace, ze ani gazu ani zaparc nie ma. Nie wchlania sie do organizmu co wazne.

a ja znow mam temp, katar i pokasluje... ide dzis do doktora niech no zerknie fachowym okiem ;-)

marta-l
dzięki za linka:)
co znaczy że dużo większą zakupiłaś bo ty pewnie mniejsza niż ja i się zastanawiam czy się zmieszczę w to XXL skoro warto mieć zapas:)
ale kurtka super:)

Nanu powiem tak- przed ciążą niby kupowałam rozmiar 40-42 a ciążowe dżinsy i koszulki mam 38. Sprawdź wymiary podane w opisie aukcji-są prawidłowe i śmiało można się nimi sugerować.

My jutro też wyjeżdżamy :) jak tylko A. wróci z pracy wsiadamy w auto i do rodziców. Już się nie mogę doczekać tego dłuższego weekendu w rodzinnych stronach.

Na dzisiaj planów większych brak. Na 10:45 mam wizytę u endokrynologa a potem słodkie lenistwo. Może włosy pomaluję bo farba stoi w łazience i mnie już woła :)

Witam :)
marta strasznie fajna kurtka i najwazniejsze nie tylko na ciaze :D
Ja wczoraj bylam na wizycie bo podbarwiony sluz znow sie pojawil jak zadzwonilam do recepcji to kazaly mi natychmiast przyjsc. Okazalo sie ze mam plyn wolny w macicy, ale wcale mam sie tym nie przejmowac bo nie jest go duzo. Pecherzyk ma prawie 6cm, malenstwo 2,66cm serduszko bije 157u/m. Ogolnie jest wszystko ok, sa raczki i nozki :D Pozniej postaram sie wkleic fotki

ahhh dodam jeszcze ze nic nie przytylam a jem jak oszalala :-)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry dziewczyny;
Ja się wczoraj nalatałam jak głupia i teraz mnie wszystko boli :dry:
Mam dziś usilne postanowienie nie robienia nic.

Marta bardzo fajna kurtka.
Też sobie muszę coś kupić i już sama po prostu nie wiem, czego chcę. A zima za pasem :baffled:

Starsznie wam zazdroszczę tych wyjazdowych planów. Ja nie wiem czy uda nam się gdziekolwiek pojechać, bo niestety auto strajkuje, a mechanik dopiero za tydzień je weźmie :-(

Trzymam kciuki za wasze wizyty i boboseksy :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry