• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dzień dobry;

Suana ja mam 2 koty, nigdy na podwórku nie były,są typowo domowe i nie miałam toxo. Od pół roku się badam i nie ma.

P.S. Trzymajcie kochane kciuki,mam szczyt owu!

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Gatto super!!!!

Myszqo ta karuzelka z linku który podałaś wg mnie nie jest fajna. Iggy miał ją i niestety miśki blade, te wyświetlane również mało widoczne, chyba, że jest bardzo ciemno i sufit bardzo nisko.
Kasy wtedy kosztowała sporo a była nijaka w całej okazałości.
Potem mały dostał taką zwykłą od mojej przyjaciółki. Miała intensywne kolory i żywszą melodyjkę i Iggy ją uwielbiał.

U nas kaszel...czyli standard :dry:

Zapominajko dzieki za uwage na bladosc kolorkow, podowiazuje kolorowe wstazki na poczatek ;-) jak nie pomoze to dokupie inne zabawki ;-), a ciemnosc u nas panuje jak cholera musze palic swiatlo w lazience, zeby sie nie rozbijac po scianach w drodze do niej :-D ledy kupilam z mysla o podswietleniu komody w razie katastrofy nocnej ;-) i karmienia, zeby duzego swiatla nie palic dziecku dodatkowo je tym drazniac :-). Mieszkania tutaj maja standartowo 2,50 m wysokosci no i ten pilot mnie przekonal ostatecznie :-D, ale w razie co to kupie najwyzej druga ;-)

Zapominajko a jak dlugo Iggy ma juz ten kaszel?? moj mlody tez tak o tej porze roku mial jak juz liscie opadly i zaczely sie procesy gnilne... zaden antybiotyk rady nie dawal, clemastinum i owszem jak reka odjal ;-) moze warto by bylo zrobic testy alergiczne... choc 99% dzieciakow wyrasta z alergii ;-) i z doswiadczenia wiem, ze lekarze nie wspominaja nawet, ze to moze byc na tym tle... lepiej dzieciaki antybiotykami szprycowac :-(
Teraz u Malej lekarka nie widzac dziecka zalecila leki na astme... Marta popraw mnie jesli sie myle, ale one sa najczesciej na sterydach... Mala dostaje co wieczor syrop anty alergiczny i juz nie wybudza sie w nocy kaszlem, a i kaszle z kazdym dniem jest slabszy i rzadziej... obled jesli chodzi o pediatrow i ich podejscie do leczenia dzieci...

dorwalam sie do aparatu ;-) Zapominajko to jest ta nasza Mala Ksiezniczka :-) na urodzinkach w domciu
DSCF0192[1].jpg
a tu sposob na jedzenie spagetti :-D ciekawe czy ciotek bedzie krzykac czy nie;-) :-D
DSCF0196[1].jpg

Ostatnia edycja:
Ela trzeba bylo widziec jej miny w ZOO jak Tomaszka kozy oblazly bo je dokarmial:-D az mi zal, ze nie zdarzylam foci machnac :-D
oburzenie, zazdrosc i do tego strach, bo co raczki wyciagala to te kozy lecialy do niej :-D
p.s.
Tomek to pierwsze slowo jakie zaczela mowic i pierwsze co robi jak wpada do nas to szuka Tomka, bawia sie razem, tuli sie do niego ;-) chyba pierwsza milosc jej zycia :-D

wspolne lody DSCF0056[1].jpg zobacz tam jest "fish fish" DSCF0057[1].jpg Tooobaaakkk DSCF0153[1].jpg przedstawiam Wam "fish fish" :-DDSCF0084[1].jpg
oczywiscie po "fish fish" konieczna zmiana ubran, bo wszyscy wygladalismy podobnie do mnie...DSCF0098[1].jpg

Ostatnia edycja:
reklama
mala ma fiola na punkcie sprzatania i tragedia jak jej sie lapki ubrudza :-D
smieje sie i mowie do mlodego, (to co ojciec mnie powtarzal ;-)) jak sobie wychowasz, tak bedziesz mial :-D

( po edycji dodalam pare zdjec z ZOO, ale niestety bez jej minki z kozami :-D)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry