• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hejka :)

Witam po długim weekendzie, dzisiaj dopiero wróciliśmy do domu, byliśmy u moich rodziców. Śmieszne było przytulanie z siostrą w pokoju obok, ale wczoraj trzeba było :) Myślicie, że dobrze zaznaczyłam owulację i już boboseksy niepotrzebne? Odkąd mierzę tempkę tam na dole to mam jakieś małe różnice, po śluzie owu zaznaczyłam.

reklama
Nanu masz rację, ale oczywiście włączyło mi się myślenie, że to pewnie nie była owulacja i może powinniśmy jeszcze 2 dni się przytulać. Wiem ile żyją plemniki i kiedy są płodne itp, ale standardowo panikuję :)

Witam w ten deszczowy poranek.
Magda, gatto trzymam kciuki!!!!!!!
Zapominajko zdrowka dla malego.
Mnie cos od paru dni piersi nie bola... nawet nie budzilam sie w nocy na siusiu wiec juz zaczelam panikowac, jednak od 2 dni znowu wstawanie w nocy do wc, troche mnie to uspokoilo, a was ciagle piersi bola?

Mnie bola,choc bywalo gorzej.... ale sikam na potege-wkuurza mnie to!

Dzien dobry tak wogole,ja jz w praccy glodna na maxa ale nic nie moge bo od 8 przychodnia otwarta a badania przed wizyta musze zrobic.....

reklama
Czesc Lasencje

Ale brzydko za oknem u mnie leje ale jest w miare cieplo:-)alez mi sie nie chce isc do pracy:-(:zawstydzona/y:weekend minal leniuchowo polegiwalam cala sobote i niedziele az mnie wszystko boli od tego lezenia:-Dona-to-ma wygladaja inaczej caly czas a natezenie bolu jest rozne nie wiem od czego zalezy:no:w sumie czuje sie dobrze ziewam non stop ale to moze troche i przez pogode i czasem jakas delikatna mdlosc mnie napadnie zachcianek narazie brak:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry