• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dobry :-D

Ja już po laboratorium. Upuścili mi krwi troszkę, skonfiskowali siuśki a wyniki jutro.

Mój kolega z klasy z LO wygrał Must Be The Music:D

Super!!! Nie oglądam tego , ale też zerknę:tak:

Nanu masz rację, ale oczywiście włączyło mi się myślenie, że to pewnie nie była owulacja i może powinniśmy jeszcze 2 dni się przytulać. Wiem ile żyją plemniki i kiedy są płodne itp, ale standardowo panikuję :)

Kochana po prostu się poprzytulajcie. Czy jest owu, czy już była! Przecież to przyjemne :tak:

Ona-to-ma mnie cycki też bolą, ale to chyba normalne.

reklama
Ona to ma, nie martw sie, czasem bola czasem nie. Mnie bolaly na zmiane na przyklad, tydzien tak, potem przerwa, potem znow. Teraz praktycznie nie bola, ale czasem wraca. Wiec nie martw sie;-)

Kurde przesuneli mi operacje o jeden dzien! nie jutro tylko we srode.

Ona to ma nie stresuj się. Cycki, a właściwie gruczoły, kanaliki mleczne i te inne cuda wewnątrz przygotowują się też skokowo do swojej roli. Jeszcze cię zabolą :tak:

Gatto współczuję. 1 dzień stresu dłużej :-(
Ale bez względu na to. Moje kciuki i tak masz!!!!

nie pomoglo :-(
nie wiem co beda robic, zab jest martwy wiec nie boli i bolec nie powinien... moze lekarz nadal sie bedzie wstrzymywal od rwania:confused2: nie wiem, zobaczymy i tak i tak jedziemy dzisiaj z sasiadka wiec przy okazji niech zerknie i powie co dalej z tym fantem zrobic
to byla niestety tylko kwestia czasu kiedy sie zlamie... myslalam, ze jednak dluzej sie uda go utrzymac:-( no trudno stalo sie, a reszta to juz decyzja lekarza

reklama
napisałam super długiego posta i mi go wcięło , ehhh
no więc w skrócie u mnie przetwory porobione i zima może nadchodzić , do staranek jeszcze trochę ,ale zleci szybciutko na bank , z Wami tym bardziej , nabrałam trochę dystansu do tematu staranek i wracam do Was , postaram się zaglądać jak najczęściej , pozdrawiam cieplutko i całuję :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry