• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witajcie
wpadam do Was bo mam wolną chwilę , wczoraj zrobiliśmy z mężem zakupy kupiliśmy sobie po ciuchu i prezent dla mojego chrześniaka od razu poprawił mi się humor ,a u mnie z humorem ciężko bo już drugi dzień nie kupuję w ogóle fajek i odkładam na bejbi już mam 20zł jutro będzie 30 jak mi się uda nie kupić , ciągnie mnie trochę ,ale mam gumy nicorette i jakoś sobie radzę puki co trzymajcie kciuki , robię to dla mojego przyszłego maleństwa :)
Trzymam za Was mocno kciuki za ciężaróweczki , staraczki i oczekujące kobietki :)

Moni - faktycznie :D to obchodziliśmy niedawno wspólną rocznicę ślubu to już 5 lat u mnie ,a dzidzi nie ma jedno poronienie mam za sobą potem się bałam , potem pracowałam potem zachorowałam i jakoś tak mi się zeszło ,że już tyle czasu minęło każdy w rodzince wygląda brzuszka ,a tu nic i nic ,ale już niedługo :) babcie nie mogą się doczekać już mają swoje lata jedna moja babcia ma prawie 90 lat i chciałaby dożyć do narodzin prawnuka :)

Moni
różnie to z badaniami po starcie jest ale bardzo obszerne info znajdziesz u nas na forum wspisując po prostu badania po poronieniu w wyszukiwarce. Mi lekarz prowadzacy ówczesną ciąże nie zlecił badań bo stwierdził że tak sie czasem zdarza taki los itd...porobiłam je sobie na własna rekę w wiekszosci on tylko zlecił cytologie krew. Inny potem badał mi hormonki. I cytomegalie tez mialam robioną.

Gatto dobrze ze Gattinka sie prawidłowo rozwija ja ma wizyte jutro i jakieś mam złe przeczuciabo dzis:-( w nocy jakies bóle mialam przeszły po lekarstwie dopiero. A co do łożyska to jeszcze mamy troszke czasu może sie podniesie. Ja ostatnio miałam brzeźnie czy bocznie przodujące i na dzien dzisiejszy tez cc mnie by czekało zastanawiam sie czy taki stan może byc przyczyna moich plamień. Kurcze a faktycznie tej narkozy to miałaś bidulko ostatnio ale wiesz no jak trzeba to trzeba. Może znieczulenie podpajeczynkowe można bedzie zastoswać u Ciebie a nie narkoze? Ech byle Maluszka była cała i zdrowa zobaczysz bedzie dobrze:tak:

Zapominajko ja tez "choruję" na spiączke ciązową. A mdłości jeszcze męcza Cię?

kobietko kciuki za niepalenie&&&&&

Kobietka, Moni - powodzenia w rzucaniu palenia. Trzymam kciuki, żeby się udało!

Kaso, trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę - żeby wszystko było dobrze, a maluszek żeby się pięknie mamusi zaprezentował :)

Zapominajko - śpij, śpij póki możesz ;)

Magda, jak u Ciebie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry