Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

. Może by było a może i nie w końcu do dzisiaj właściwie nie wiem co było przyczyną poronień.Może to przez progesteron, akurat nie dostawałam. A podejrzewam ,ze przez bakterię bo potem się u mnie jedna okazała.Ale wszystkich chyba przebija moja kumpela z pracy,powiedziała:"przynajmniej figury nie stracisz". Myślałam ,że babę zabiję.
:-)
Ale super! Nudnych, spokojnych 9 miesięcy życzę. Zostań z nami i dawaj znać jak tam rośniecie ;-)
Dziewczynki! Udało się!!!!!!! jest kolejna Fasolka, moja Fasolka, najukochańsza i wyczekana. A tak nie wierzyłam, myślałam, że ten cykl stracony. Jak się cieszę! Ale też strasznie boję. Jestem dzień przed terminem @ , rano na teście był cień cienia , ale w poprzedniej ciąży też tak miałam, do tego nudności i spanie , więc zrobiłam betę z krwi - 47!
Proszę Was o kciuki, żeby dzidzia urodziła się zdrowiutka a ciąża była bez stresów.
Jak się cieszę ...

Witajcie dziewczyny. Wróciłam na to forum po 5 latach od straty. Widocznie tyle potrzebowałam by na nowo marzyć o zajściu w ciążę bo o dziecku marzę cały czas. Staramy się z mężem od czerwca, obecnie jestem po pierwszym cyklu na clo w monitorungu pęcherzyk 1 13 dc. miał 1,6 mm wiec chyba nici z perełki. Obecnie jestem w 18 dc. na dyphastonie.Także za tydzien testuję. Bardzo gratuluję listopadowym kreseczkom. Powoli czytam Wasze historie.![]()