• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witajcie ja tak na chwilkę wpadam bo zaraz przyjedzie mój siostrzeniec 2 letni i będę się nim opiekować więc pozdrawiam serdecznie miłego dnia życzę
doczytałam troszkę dziewczynki trzymajcie się:)

reklama
dziewczynki oto zdjęcia mojego synka:-D jak zorientował się, że go podglądamy to odwrócił się pleckami. Na końcu oczywiście wymiary

Załączniki

• SAM_0675.jpg
    SAM_0675.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 55
  • SAM_0679.jpg
    SAM_0679.jpg
    11 KB · Wyświetleń: 62
  • SAM_0677.jpg
    SAM_0677.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 51
Magda, i jak tam??? Widzę, że @ nadal nie ma... Kiedy odstawiłaś dupka?

Retiolandia bardzo, bardzo mi przykro
[*]

Ona-to-ma, super, że cukier w porządku :) Trzymam kciuki za USG!

Malgonia, ja brałam ogromna ilość dupka o 3x2 ale nie miałam takich objawów.Ale reakcja organizmu na leki to sprawa bardzo, bardzo indywidualna..

Myszko, powodzenia w walce z wiatrakami :) Mam nadzieję, że jednak to poprawili i nie będziesz już musiała się denerwować. Swoją drogą bardo współczuję, mnie biurokracja i ludzka głupota zawsze doprowadzają do szewskiej pasji a później sobie wyrzucam, że znowu dałam się zdenerwować ;)

Zapominajko - hormony, hormony, hormony ;) Ja w ciąży fuczałam na swojego męża z byle powodu. Taka już nasza natura :)

Izka, oj nie ładnie się ten Twój mąż zachował, nie ładnie. Mój raz tak zrobił - bardzo dawno temu. Ale jak się wydało to się skapnął, że jest mi dużo bardziej przykro niż gdyby mi powiedział co i jak więc już tak nie robi. Ostatnio gadaliśmy o kłamstwie w ogóle i ustaliśmy, że jedyne kłamstwa jakie sobie możemy mówić, to, że np. już jadę, kiedy dopiero wkładam buty ;)

Marta, kurcze ani się obejrzymy i Wojtuś już będzie po drugiej stronie :) Strasznie się cieszę, że wszystko u Was w porządku!

A ja mam dziś ostatni dzień urlopu, od poniedziałku wracam do pracy - zleciało tak szybko, że masakra! No ale z drugiej strony każdy kolejny dzień zbliża mnie do dnia @ albo testowania więc nie ma tego złego ;)

marta pieeekny chlopczyk!! jeszcze raz gratulacje, niech rosnie zdrowo dziecinka
suana ja mam nadzieję, że też go to coś nauczy, bo sie wczoraj niesamowicie uryczałam i to widział.. myslę, że cos go tknęło, oby.. Wisz później nawet ciężko jakoś normalnie pogadać, bo ciagle o tym myślę i to we mnie siedzi ehhh i kurde boje się, że choc następnym razem powie mi prawdę to i tak bedę się czegos doszukiwać.

Hej

Marta synek cudowny... Rozwija się książkowo:)Super

Magda i Suana głowa do góry, będziemy walczyć razem. Ja dopiero za tydzien mam dni płodne

Izka z mężami czasmi tak bywa. Mam nadzieję, że tym razem zrozumie:) Wszystko będzie ok

Myszko powodzenia...

A u nas zimno brrrr . Nic mi się nie chce. Jakaś senna jestem... Ale za to już weekend. Zamierzam sobie poleniuchowac

Buziale

reklama
Marta - super wieści i piękne zdjęcia ! Niech Maluszek rośnie zdrowo.

Magda a ja już myślałam, że jednak będzie Fasolka. No ale następny cykl Wasz .

Retinolandia - jeszcze dodam , że pierwszą @ po łyżeczkowaniu dostałam po 26 dniach, a normalnie cykle mam 24 dniowe, więc tylko +2 dni. A w drugim już jak w zegarku.

Wiecie te wczorajsze sensacje to chyba był normalny ból głowy, tylko ja spanikowałam. Bałam się, żeby nie była to migrena, bo jak mnie dopada - umieram a tu żadnych leków teraz nie wolno. Już mi przeszło, ciśnienie ok.
Dostałam dzisiaj Clexane 40 - cena masakryczna a jeszcze bardziej boję się zatrzyku. Omdlenie prawdopodobne :) No ale chociaż bez krwi. Najlepsze, że kogoś to ja mogę kłuć i widok cudzej krwi na mnie nie działa, ale jak to moja - słabiutko mi się robi :)
Będę teraz miała więcej czasu, bo dostałam zwolnienie od poniedziałku. Nie ma co ryzykować. Do tego astma mi się zaostrzyła, ach zawsze coś.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry