reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starania po straconej ciąży

dziewczyny! pomocy!!! szukam i szukam i szukam i nie mogę znaleźć podpowiedzi jak wstawić suwaczek???? Proszę pomóżcie... Mam stworzony ale nie wiem gdzie wklić linka i już :wściekła/y:....

reklama
Nanu, za Twoje maleństwo też trzymam kciuki, żeby chciało się ujawnić :)

Małgonia no i widzisz, tylko się nerwów najadłaś nie potrzebnie! Pozytywne myślenie to podstawa :) Co bynajmniej nie znaczy, że ja się nie martwie.. Ale jednak staram się złym myślom nie poddawać.

Dziewczyny jak to jest z dentystą w 1-szym trym? Można znieczulenie czy nie można? Bo mnie ten ząb jedak boli.. Idę jutro na 13 i mam stres że to dopiero początek a ja bez znieczulenia to tam chyba umrę..

Sauna znieczulenie dają miejscowe, więc jakoś mocno nie powinno to wpłynąć. Gorszy jest chyba chory ząb, bo te wszystkie świństwa do krwi się dostają.
Dentystka wszystko ci powie na pewno.

Cześć :)

Ja dalej walczę z choinkami, a w zapasie ma jeszcze takie bombki co mają być poobklejane jakimś pierzem i brokatem, sam nie wiem co z tego wyjdzie.
Widzę,że była rozmowa o Świętach i prezentach.Ja mam już prezent dla Mojego-dostanie pendriva w kształcie myszy (powiem mu że to mysz komputerowa) i książkę.Dla mamy też już mam prezent ale dla reszty jeszcze nie. Kompletnie nie wiem co kupić tacie.

Dziewczyny,trzymam kciuki za wizytujące niebawem,za leżące,za starające się i ogólnie za wszystkie :)

reklama
Suana ja zaczelam leczyc w 5tc i wszystkie na znieczuleniu, nie dawno tez usuwalam zeba bez rtg. Dla ciezarnych sa znieczulenia nieobkurczajace naczyn krwionosnych i nie maja adrenaliny sa calkiem bezpieczne dla nas. Stres jaki wywoluje leczenie bez jest gorszy, a bakterie z zepsutego kla ida z jedzeniem do zoladka i potem dalej sie wchlaniaja.

Malgonia ciesze sie, ze wszystko dobrze ale mialas czekac do wizyty, a nie do nastepnej bety...no ok jeszcze tym razem Ci odpuszcze, ale nastepnym normalnie kwiatkow nasadze.;-)

Ok bylam u gina mam 3tyg zwolnienia, skurczy brak dziecie okopalo aparat do ktg wszystko w normie;-)
teraz tylko pojde zawiesic kurs gdzies do wrzesnia i tyle ;-)

no i obiecana choinka, brakuje jeszcze prezentow ale mala bedzie otwierac wiec trzeba poczekac ;-)

Zobacz załącznik 520073

Do góry