• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej!
Byłam dzisiaj z rana zrobić wyniki tsh. W piątek do odbioru. Zobaczymy co wyjdzie. Pani znów miała problem z pobraniem krwi. Nie chciała wogole lecieć. W szpitalu jak mi pobierali to tez nieźle się nameczyli. Może wiec tu tkwi problem. Chociaż porownywalam wyniki na krzepliwosc krwi te co robili mi w szpitalu i nie odbiegają od normy. Muszę zapytać lekarza.

A u nas tyle śniegu i tak ślisko ze ledwo przebrnelam samochodem przez miasto.

Ostatnia edycja:
reklama
Dorcia ja mam dokładnie to samo z pobieraniem krwi, zamierzam właśnie zrobić sobie jakieś badania na krzepliwość, bo też mnie to przeraża. Zazwyczaj kilka pielęgniarek na raz próbuje coś pobrać i kapie w końcu do probówki przez pare minut.. zazwyczaj z jednej dłoni, wszyscy już tam kłują bo tylko stamtąd troche pokapie :p

Dzień dobry;
Ja się nawet nad suszarką nie zastanawiam, bo najzwyczajniej w świecie nie mam na nią miejsca. A o 2 w 1 też nie słyszałam rewelacyjnych opinii.
Ja już oddałam krew i siuśki, zrobiłam zakupy, a teraz delektuję się śniadankiem i patrzę na cudny śnieg za oknem:tak:

Ja idę oddać w przyszłym tygodniu. Też nie mam gdzie wstawić suszarki, mam miejsce tylko na małą pralkę ładowaną od góry w dodatku. I z tego powodu ciągle stoi suszara z praniem w przedpokoju.
Byłam dzisiaj na zakupach i kurcze jest tak ślisko że szok- po jednym poślizgu stwierdziłam że nie ma mowy, od tej pory zakupy robi mąż. Niestety będzie musiał się nauczyć.
Kupiłam sobie witaminy i kolejne opakowanie Tardyferonu- niech ta cholerna hemoglobina się poprawi bo zaczynam się martwić.
U mnie z pobieraniem krwi nie ma problemu za to mam jakieś nietypowe mostki w żyłach bo za cholerę nie da mi się założyć wenflonu. Co ja się w szpitalu nacierpiałam- po czterech próbach zemdlałam. W końcu udało się na nadgarstku założyć. Teraz już wiem, żeby w ogóle nie pozwolić próbować z przedramieniem.

A ja slyszalam duzo dobrego o pralkosuszarach:) my mamy miejsce na pralke w szafie gospodarczej w przedpokoju wiec spoko:) zamowilismy mega wielka,10kg prania,chyba 7kg suszenia,1m wysoka,beben i drzwiczki pod katem 40stopni wiec latwiej bedzie wyciagnac pranie,miala najnizsze zuzycie pradu i najlepsze opinie. Do tego program baby care,funkcja prania za pomoca pary i inne cuda. Mnostwo programow i wszystko mozna ustawiac i regulowac (lacznie z ingerencja w dlugosc czasu prania):)

hej dziewuszki!
nanu chciałam Ci podesłać linka, a wy już po zakupach!!! Gratuluje i jestem pewna, że przy maluszku takie cudo się przyda!
iza nie stresuj się! brązowe plamienie świadczy o oczyszczaniu, lub o tym, że maluszek się zagnieżdza. Ale jeśli jest świeża krew to trzeba podjechać do szpitala, czy lekarza. Na Twoim miejscu zadzwoniłabym do lekarki, lub ją odwiedziła - na pewno Cię uspokoi!
suana, zapominajko! będzie dobrze! trzymam &&&&&&

reklama
No mnie ciekawi to cudo, bo po nowym roku bedziemy nowego wiekszego mieszkania szukac:-) dowiedzialam sie, ze nie musimy czekac do porodu zeby starac sie o 4 pokojowe:-) nie powiem idealne byloby na parterze z malym ogrodkiem;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry