• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
czesc dziewczyny. dawno mnie tu nie bylo. nie chce nikogo martwic ani niepotrzebnie siac paniki, ale nie tylko swieza krew swiadczy o poronieniu. ja zaczelam plamic na brazowo, 3 dni pozniej moj maluszek juz nie zyl. a swieza krwia krwawilam tydzien pozniej, dopiero gdy calkowicie poronilam. nie zrozumcie mnie zle, nie twierdze, ze kazde plamienie swiadczy o poronieniu, i wiekszosc z nich o tym nie swiadczy, jednak nie bagatelizujcie niczego. pozdrawiam.

reklama
Nanu gratuluje zakupu
Zapominajka i Suana trzymam kciuki ale napewno wszystko gladko poszlo
Myszka my wlasnie od lipca mieszkamy na 94m2 z dosyc duzym ogrodkiem,niepowiem bo jest troche pracy ale jak przyjada dzieci mojego kuzyna to uciecha popatrzec jak sie bawia w odrodku.Latem nieposiedzielismy duzo na tarasie bo jednak przeprowadzka i potem lato sie szybko szkonczylo ale w przyszlym roku sobie posiedzimy

Dziewczyny a ja sobie chce takie prezent na swieta sprawic www.redcoon.de/B409128-Bosch-TES-71151DE-VeroBar100AromaPro_Kaffeevollautomaten-Standgeräte

Ostatnia edycja:
Izka moje zdanie jest takie że najlepiej jakbys sie udala do jakiegoś najlepiej swojego ginka albo na izbe przyjec do szpitala tam Cie dobrze obejrzą przebadaja.Oczywiscie jeżeli masz taką możliwość. Jak sie okaże że to nic takiego to sie uspokoisz a wszedzie pisza przeciez że każde plamienia najlepiej skonsultować z lekarzem. Zwłaszcza że to jeszcze wczesna ciąża. Trzymam kciuki i pozdrawiam.
Mam pytanie bo nie pamietam jak to bylo poprzednio, jak długo czekałyscie na wynik z badania steżenia gluzkozy na czczo i po po podaniu 75-ki?Robił ktoś to prywatnie?

Nanu, zazdroszczę zakupu!! U mnie niestety nie ma miejsca na takie cuda..

Karo, też bym chciała taki prezent :) Marzę o mega wypaśnym ekspresie do kawy ale ciągle jakieś ważniejsze wydatki.. A skoro o kawie mowa - pijecie dużo? Bo mnie ciągnie do kawy bardzo, choć staram się nie przesadzać..

Myszko, ja mieszkam od 3 lat na parterze z ogródkiem i baaardzo sobie chwalę :))

Izka, idź może lepiej się z gin skonsultować co? Nie zaszkodzi.. I nie denerwuj się za bardzo, może to nic poważnego.

Zapominajko - nie umarłam ;) Dentystka uszczelniła mi plombę bo może to tylko to. Ale jeśli nadal będzie bolało, to niestety ale będzie konieczna kanałówka.. I powiedziała, że na nic w świecie mnie nie znieczuli bo nie chce ryzykować. A kanałówki na żywca to ja już na pewnie nie przeżyję!!!

A skoro o kawie mowa - pijecie dużo? Bo mnie ciągnie do kawy bardzo, choć staram się nie przesadzać..
I powiedziała, że na nic w świecie mnie nie znieczuli bo nie chce ryzykować. A kanałówki na żywca to ja już na pewnie nie przeżyję!!!

Ja w ciąży oduczyłam się pić kawę- wcześniej w pracy potrafiłam wypić 5-6 w ciągu dnia ale jakoś przestała mi smakować. Czasem sobie małą z mleczkiem wypiję, kupiłam nawet specjalny kubek taki 175ml i w tym sobie robię.
Co do znieczulenia to u nas też nie chcą znieczulać w pierwszym trymestrze. Ja dostałam znieczulenie z samej lidokainy w 13tc i też się trochę zastanawiali.

Mam pytanie bo nie pamietam jak to bylo poprzednio, jak długo czekałyscie na wynik z badania steżenia gluzkozy na czczo i po po podaniu 75-ki?Robił ktoś to prywatnie?

Ja robię badania prywatnie. Wynik był chyba tego samego dnia wieczorem ale ja odbieram zawsze przy okazji.

reklama
Zapominajka ten twoj tez super wyglada

Mnie jakoś wyglądem nie powalił. Ma kawę robić pyszną :-D I być łatwy w obsłudze.

helol,

ja wynik krzywej mialam wieczorem tego samego dnia, robilam panstwowo.

Niech mi ktos uprzejmie powie jak sie wylacza te cholerne reklamy na bb:wściekła/y::wściekła/y:

Ad blockiem sobie wyłącz.

A kawy w tej chwili nie piję wcale, bo mi pikawa szaleje. Ale wącham nałogowo :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry