• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Marta w 36tc sobie odbijesz prasowanie i sprzatanie, a teraz grzecznie lez i nie mysl tylko o sobie...te czasy minely bezpowrotnie:-D

Nanu trzeba podpytac jak movicolu jako takiego nie ma, to jest taki proszek do rozpuszczania w wodzie i w takim zakorkowaniu ja pilam 2xdziennie przez 3 dni i potem ze 3 tyg 1xdziennie a myslalam ze zejde taka bylam pelna, kazdy ruch sprawial doslownie bol, koszmar ja juz chcialam zeby mi lewatywe zrobili...ale tu to nie takie proste.

Suana spokojnie czekamy jeszcze tydzień!!! Aparatura w niektórych przypadkach płata różne figle, mi w szpitalu pokazała, że nie ma pęcherzyka nawet, a dwa dni później moja pani doktor zobaczyła i pęcherzyk i ciałko żółte oraz serduszko. Musisz uzbroić się w cierpliwość i starać się myśleć pozytywnie. Stres może tylko zaszkodzić. Tulę mocno!!!

Suana spokojnie, dziewczyny dobrze mówią - dużo zalezy od sprzętu!
teraz powinnaś zająć się czymś przyjemnym, czymś co lubisz..... a tydzień minie zanim się obejrzysz i będziesz mieć piękne serduszko świąteczne:)

Marta w 36tc sobie odbijesz prasowanie i sprzatanie, a teraz grzecznie lez i nie mysl tylko o sobie...te czasy minely bezpowrotnie:-D

Nanu trzeba podpytac jak movicolu jako takiego nie ma, to jest taki proszek do rozpuszczania w wodzie i w takim zakorkowaniu ja pilam 2xdziennie przez 3 dni i potem ze 3 tyg 1xdziennie a myslalam ze zejde taka bylam pelna, kazdy ruch sprawial doslownie bol, koszmar ja juz chcialam zeby mi lewatywe zrobili...ale tu to nie takie proste.

Myszko a przepisz nam skład tego cuda. Może tak coś znajdziemy :-D

hej wszystkim

Nanulika wiem, ze niektorym olej pomaga, trzeba wypic lyzke i potem moze cos ruszy. Moj tato mi to powiedzial, ale widzialam, ze w szpitalu tez dawali w razie problemow.

Suana czasem tak sie zdaza, wiem, ze ciezko, ale nie trac cierpliwosci i za tydzien na pewno juz bedzie!!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry