Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
![DSC_0115[1].jpg DSC_0115[1].jpg](https://fx1.bbstatic.pl/attachments/280/280210-bcade51953d2ed2678e07af5dd14fd57.jpg?hash=vK3lGVPS7S)

Nanu niepamietam choc czytalam ulotke. Z tego co pamietam to naturalny chrom ciezko zachowac, a duzo pomaga przy przemianie materii i regulacji wizyt w wc, pomaga efektywnie spalac tluszcz. Ja bralam polski za 25pln za 100 tabl. i jedna dziennie przez 20 dni i tydzien przerwy, zeby sie organizm nie przyzwyczajal do pracy na wspomagaczach. Zerkne potem w necie jak jest z karmieniem, w ciazy sama odstawilam ale tez nie wiem czy byla przeciwskazaniem. Powiem za to, ze bio-chrom jest duzo drozszy i nie dziala tak jak ten polski. Tyle, ze na chromie sporo sie czeka na pierwsze efekty. Bedzie trzeba niestety doopki ruszyc na jakis fitness czy basen;-)
Nanu ja w połowie września idę na weselicho i też chcę wyglądać!
Ale muszę powiedzieć, że jem mniej niż przed ciążą, bo mniejszą mam pojemność. Za to gabarytowo to wyglądam jakbym z 30 kg przytyła ;/
staraj sie tez nie laczyc duzo warzyw ze soba typu na obiad mieso i salata ale bez ziemniakow, albo ziemniaki i miesko. Mowia, ze wieczorem tez nie nalezy juz jesc warzyw i owocow (swiezych) bo fermentuja w czasie nocy i brzuch jest napecznialy.
Strach mniejszy lub wiekszy juz bedzie ci towarzyszyl do konca, tak to juz jest u Aniolkowych Mamus. Zycze powodzenia!!!