• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Sałatka z tuńczyka:
puszka tuńczyka w sosie własnym, puszka kukurydzy, 4 jajka ugotowane na twardo, ananas w puszce (w kawałkach), sałata lodowa, ogórek zielony ok 10 cm.,2tyżki majonezu, jogurt naturalny, sól, pieprz
Gotujesz jajka, w tym czasie odsączasz na durszlaku kukurydze, tuńczyka, ananasa w kawałkach, ogórka obierasz kroisz w kostkę, sałatę rwiesz na kawałki ( nie całą, ok. połowy), ugotowane jajka, obierasz, kroisz w kostkę, dokładasz wszystkie pozostałe składniki z durszlaka i mieszasz. Sos: jogurt mieszasz z 2 łyżkami majonezu, odrobiną soli i pieprzu. Sos dodajesz do sałatki, mieszasz i jesz.
Jeżeli sałatkę zrobisz bez ogórka i sałaty to nie musisz dosalać, też jest pyszna. Można też dodać cebulkę dymkę lub pora, ale to są wariacje, które robię dla urozmaicenia :)

Malgonia strasznie mi przykro, normalnie mi slow brakuje :-(
[*]
[*] dla Twoich Anioleczkow i trzymaj sie jakos...

Wikama dobrze, ze u Ciebie pomyslne wiesci, lez dalej grzecznie.

Kurcze nie mam weny do pisania, Nanu Ty tez nie szalej jutro tez jest dzien zostaw cos na jutro ;-)

Kitka wzielo Cie na tunczyka?? ja nie lubie ryb, choc z Sara jadlam jak najeta ;-)

reklama
Wikama serdeczne gratulacje !!!!! trzymałam mocno kciukaski :)

Malgonia Ty wiesz.. odpisałam na cpp :(

aż mi teraz ciężko o sobie, a tak bardzo chcialam się wam pochwalić...
my mamy serduszko, mamy nasz cud dziewczyny!!! wg OM jest 7t1d, a wg usg 6t6d, ale lekarz powiedział, że to żadna różnica. W poniedziałek mam przyjśc znowu między pacjentkami, da mi dalej zwolnienie i założy kartę ciąży i podglądniemy jeszcze raz serduszko, no i oczywiście znowu cała lista badań :) tak bardzo się cieszę, wierzę, że teraz nam się uda i donoszę to maleństwo :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry