• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
no własnie u mnie tak jest niby kijowo, a w sumie nawet ok, że zarobki mam dobre (szczególnie jak na polskie warunki)... we wro za opiekunke musielibyśmy ok 1500 zapłacić - to w sumie mniej niż 1/4 mojej pensji, więc jakby mi mieli zabrać 40% to lipa.....
ale znajomi oddali dziecie do złobka półprywatnego za 800 miesięcznie i na tą opcję też się spróbujemy poczaić... na państwowy żłobek nie mamy co liczyć bo S nie ma umowy o pracę tylko o dzieło cały czas.... tak więc będziemy kombinować...

reklama
myszko ja bym z chęcią chciała z maluchem posiedzieć, ale wiesz jak się ma kredyt mieszkaniowy na głowie i planuje zmianę mieszkania na większe (ze względu np na chęć kolejnego bobo) to ciężko się będzie zdecydować....

cóż - zobaczymy!

Suana mnie po zabiegu gin mówiła, żeby ok 3 miesięcy odczekać, po naturalnym już po pierwszym @ możesz próbować. Ja będę trzymać &&&, żeby Ci się szybko udało i żeby jutrzejsza wizyta przebiegła pomyślnie.

Marta ​może już Wojtusia wita :))

Suana mnie się wydaje że to indywidualna sprawa.... pierwszą ciąże straciłam 29.10 a 4lutego miałam OM następnej ciąży... w sumie 3 cykle od pierwszej miesiączki po #. Tą z kolei straciłam 25 maja - późniejsza, wywoływany poród/poronienie w szpitalu ze względu na wadę, łyżeczkowanie.... no i OM teraz to 17.08 czyli niecałe 3 miesiące po #.....
Moja gin po II ciąży kazała czekać 3 cykle a ja w drugim zaszłam i póki co jest OK. Moim zdaniem nie ma reguły - organizm i tak zrobi co chce.....

też mnie ciekawi jak tam Marta.....

WOW!!

Marta kciukiiiiii&&&&&

a ja skończyłam dziś wojowanie z pierwszą partią ciuszków dla Małej...

Zobacz załącznik 531030Zobacz załącznik 531031

Z tego wszystkiego tylko 6szt ma plamy, reszta w stanie bdb lub db... mniej więcej połowa to newborn i takie 0-3m, a druga połowa do ok 68cm...
jak się uporam z resztą, może jutro, to spiszę ile czego mam i wam podeślę do oceny.... czego brakuje, albo czego za dużo...
w przyszłym tyg może pojadę z kumpelą po resztę "darów":P będę już wiedziała co brać a co nie:)

Pomożecie?:P

Ostatnia edycja:
No to wyglada na to, ze Wojtusia dzisiaj Marta wysciska:-)
Zapominajko jak bedziesz pisala smska do Niej to mocno sciskamy kciuki:-)

Nanu no to fakt jak sie ma kredyty i plany kupna to trzeba zabki zacisnac i robic;-)
No i znamy plany co do kolejnych staran;-)

A wlasnie ciekawe jak to tam u Mamuski sie sytuacja potoczyla;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry