myszka2829
Fanka BB :)
Nanu ja sie na prezesa nie pisze...oni wszyscy maja jakas zaraze i albo w leb se strzelaja, albo sie wieszaja...nie, nie ja tam mam juz swoj kaszel i wkrotce dwoje dzieci na wychowaniu;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
najwyzej dostaniesz wiekszego zatwardzeniaDziewczyny, mam brać dupka 3 x 1 tab- to nie za dużo?

hahahahhahahaha

Ewcik, biedulko,rozważ jednak te L4.Moze porozmawiaj z lekarzem na następnej wizycie?dzięki kochana, że pytasz.. czuję się tak, jak wczoraj, czyli do doopy hehe może to kwestia tego, ze organizm znowu musi przejść na tryb praca? sama nie wiem.. wizytę u ginki mam 21.02, więc zobaczymy, co ona powie..
a co do Twojego wykresu, to robiz testy owu lub chodzisz na monitoring? bo póki co to cykl wygląda na bezowulacyjny![]()
Dzięki Myszko,Dałaś mi jeszcze nadzieję na ten cykl

Gratuluję.Całuski dla małej od forumowej ciotuni:-)Wróciłam baby ;-)
Bardzo dziękuję za kciuki. Malutka zdrowa. Pięknie się zaprezentowała. 100% baba z niej. I waży 1140 już.
Szyjka długa i zamknięta.
Cześć kochane,
dziś test ciążowy pozytywny a LH negatywny (co mnie troszeczke zdenerwowało).
Wczoraj ginek przez telefon kazał zrobić betkę oraz progesteron (powiedział że nie badamy przyrostu- tylko on musi wiedzieć czy już odpalać dupka).
Trzymajcie za nas kciuki proszę..![]()
;-)?hehe- to prawda.
Ostatnio dobre rzeczy się dzieją na naszym forum..niech tak zostanie